Zit 'Morbius' met Jared Leto wel of niet in het MCU?

Zit 'Morbius' met Jared Leto wel of niet in het MCU?

Een onthullend krantenknipsel, maar of het ook echt is?

Wordt Morbius, de door Sony geproduceerde vampierenfilm met Jared Leto in de titelrol, een volwaardige MCU-film? Een Instagram-account, dat vermoedelijk in handen is van Sony, lijkt daar wel op te hinten.

In Spider-Man: Far From Home groeide pestkop Flash Thompson (Tony Revolori) uit tot internetsensatie met zijn vlogs. Sony besloot daarop in te springen door het Instagram-account @spideyno1fan_ te lanceren, zo wordt aangenomen. Dit account heeft nu een nieuw verhaal gedeeld met een krantenknipsel van The Daily Bugle. Daarin wordt gerefereerd aan vampieren. Ook staan er verwijzingen naar MCU-gebeurtenissen in (vliegende robots).

Bekijk de afbeelding
Alarmbellen
Sommige fans zien deze post als bewijs dat Morbius officieel onderdeel uitmaakt van het MCU. Toch hebben zowel Sony als Marvel daar nog niets over gecommuniceerd. Heel geloofwaardig lijkt het account ook niet. Het account deelde namelijk eerder verhalen over Flash die gered zou zijn door Daredevil en de Avengers Tower die tegenwoordig de Baxter Building zou heten. Het is tevens niet bekend wie er precies achter het account zit. Ook is The Daily Bugle in het MCU geen krant, maar een blog.


Over Morbius
In Morbius verandert Dr. Michael Morbius (Jared Leto) - een wetenschapper die niet lang meer te leven heeft door een bloedziekte - zichzelf per ongeluk in een vampier. Ook Adria Arjona (Martine Bancroft), Matt Smith (Loxias Crown) en Tyrese Gibson (Simon Stroud) zijn in de film te zien. De regie is in handen van de Zweedse filmmaker Daniel Espinosa (Life).

Morbius zuigt vanaf 13 augustus het bloed van de Nederlandse bioscoopbezoekers op!

NieuwsFilm

meest populair