Video

Woody Harrelson verandert in Marvel-schurk Carnage op setvideo 'Venom 2'

De massamoordenaar laat zich niet zonder verzet arresteren.

door Jeffrey Kouters om 22:30 in Video
Tom Hardy deelde dit weekend een eerste blik op Woody Harrelson als Cletus Kasady - ofwel Carnage - in Venom 2. Nu hebben fans Harrelson ook in levende lijve gespot en gefilmd op de set.


In de video is te zien hoe de politie Kasady, die waarschijnlijk is ontsnapt uit de gevangenis, probeert te arresteren. De massamoordenaar wordt onder schot gehouden door een toegesnelde agent. Kasady lijkt echter niet echt onder de indruk hiervan te zijn. Kijkend naar de opvallende armbewegingen die hij maakt, lijkt het erop dat dit een scène betreft waarin Kasady transformeert in Carnage. Dat effect wordt natuurlijk later digitaal toegevoegd.


Lees ook:


Over de productie
De opnames van Venom 2, die plaatsvinden onder leiding van Andy Serkis (Mowgli), lijken er bijna op te zitten. Het gerucht gaat rond dat Peter Parker / Spider-Man (Tom Holland) een klein rolletje in de film zal hebben, maar dat is dus allesbehalve zeker - en eerder een grote wens van veel fans.


Venom 2 moeten deze oktober in de bioscoop verschijnen!

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Mothercopper

Avatar

Zo gaaf dat ze Carnage naar het witte doek hebben gebracht. De gevechten met spiderman en venom waren in de comics om te smullen.

Maac

Avatar

#carrottop

Chrischzz

Avatar

Alleen jammer dat in Venom het gevecht tussen Venom en Riot 1 brei van CGI spul was en amper te volgen. Dat was wel een flinke tegenvaller.

Ik hoop dat ze zoiets in Venom2 dan ook beter gaan brengen.

Ang3l

Avatar

It looks great? Hij doet letterlijk alleen z'n armpjes een x naar de zijkant en gaat op z'n tenen staan. What looks so great? :D

Civilian Supreme

Avatar

Wow! Supergave cgi, niet normaal zeg, het gaat zo snel dat je ogen het niet kunnen volgen.

Hiss

Avatar

Wauw, Woody doet zijn eigen stunt.

NieuwsFilm