Algemeen

Keanu Reeves op foto 'Bill & Ted 3': 78 minuten om de wereld te redden!

Deel drie in de komediereeks verschijnt over een paar maanden.

door Bram de Groot om 06:41 in Algemeen
Misschien is deze een beetje mosterd na de maaltijd, maar een derde Bill & Ted komt er na de jarenlange geruchten nu echt snel aan. De opnames zijn afgerond en vermoedelijk duurt het niet lang voordat de eerste trailer verschijnt.

Via Empire krijgen we een nieuwe blik op de twee hoofdrolspelers Keanu Reeves (John Wick) en Alex Winter (Death Wish 3) die weer te zien zijn als respectievelijk Theodore Logan en Bill S. Preston Esquire. Ook had regisseur Dean Parisot (Galaxy Quest, Fun with Dick and Jane) een inhoudelijke quote over de film:


"We gaan van een huiswerkopdracht naar het redden van de ruimte en tijd. We hebben alle andere mogelijke problemen omzeild," zei Parisot tegenover Empire. "Ze hebben een uur en 18 minuten. Dus ze zitten zwaar in de problemen. En laten we zeggen dat ze overal naartoe moeten reizen om het uit te zoeken."Bill & Ted Face the Music volgt op Bill & Ted's Excellent Adventure (1989) en Bill & Ted's Bogus Journey (1991) en in het derde deel zijn er ook rollen voor William Sadler als Death en Samara Weaving (Ready or Not) als Thea en Brigette Lundy-Paine (Atypical) als Billie, de dochters van respectievelijk Bill en Ted.

Vanaf 21 augustus is Face the Music te zien in de States. Een Nederlandse verschijningsdatum is nog niet bekend.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Chris23

Avatar

Hopen dattie leuker gaat zijn dan Jay and Silent bob Reboot.

NieuwsFilm

meest populair