Kans op floppen Marvel-film 'The New Mutants' lijkt vrij groot

Kans op floppen Marvel-film 'The New Mutants' lijkt vrij groot

De vertraagde mutantenfilm heeft eerste box office-voorspelling.

Over anderhalve maand verschijnt eindelijk de vertraagde Marvel / X-Men film The New Mutants in de wereldwijde bioscoopzalen. Net als X-Men: Dark Phoenix is de film naar verluidt flink aangepast in opdracht van Disney / Marvel Studios en mogelijk gaat deze echt allerlaatste X-Men film in de reeks zwak presteren aan de bioscoopkassa's.

Waarschijnlijk gaat de ontvangst nog een belangrijke rol spelen bij de uiteindelijk box office-prestaties. De verwachtingen op dit moment zijn niet denderend. Volgens Box Office Pro gaat The New Mutants van regisseur Josh Boone (The Fault in Our Stars) niet verder komen dan een Noord-Amerikaanse aftrap van zo'n 15 tot 20 miljoen dollar. En dat zou uiteraard zeer zwak zijn voor een Marvel-film.

Veel negatieve berichten
Volgens Box Office Pro gaan alleen de die hard-fans naar deze vermoedelijk losstaande mutantenfilm. Dit komt vooral door de vele negatieve berichten die er de afgelopen twee jaar over de film verschenen. Daarnaast is er ook veel concurrentie met grote titels als A Quiet Place Part II, Mulan en No Time to Die.

Een voordeel is dat deze Marvel-film een beperkt budget had. Vanaf 8 april in de Nederlandse bioscoopzalen.

NieuwsFilm

meest populair