Algemeen

Kans op floppen Marvel-film 'The New Mutants' lijkt vrij groot

De vertraagde mutantenfilm heeft eerste box office-voorspelling.

door Bram de Groot om 07:19 in Algemeen
Over anderhalve maand verschijnt eindelijk de vertraagde Marvel / X-Men film The New Mutants in de wereldwijde bioscoopzalen. Net als X-Men: Dark Phoenix is de film naar verluidt flink aangepast in opdracht van Disney / Marvel Studios en mogelijk gaat deze echt allerlaatste X-Men film in de reeks zwak presteren aan de bioscoopkassa's.

Waarschijnlijk gaat de ontvangst nog een belangrijke rol spelen bij de uiteindelijk box office-prestaties. De verwachtingen op dit moment zijn niet denderend. Volgens Box Office Pro gaat The New Mutants van regisseur Josh Boone (The Fault in Our Stars) niet verder komen dan een Noord-Amerikaanse aftrap van zo'n 15 tot 20 miljoen dollar. En dat zou uiteraard zeer zwak zijn voor een Marvel-film.

Veel negatieve berichten
Volgens Box Office Pro gaan alleen de die hard-fans naar deze vermoedelijk losstaande mutantenfilm. Dit komt vooral door de vele negatieve berichten die er de afgelopen twee jaar over de film verschenen. Daarnaast is er ook veel concurrentie met grote titels als A Quiet Place Part II, Mulan en No Time to Die.

Een voordeel is dat deze Marvel-film een beperkt budget had. Vanaf 8 april in de Nederlandse bioscoopzalen.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sietzet

Avatar

Kom op, niet dit gezeik weer. 2 maanden van te voren alweer gaan roepen dat er geen zak opgehaald wordt met de film, net als met sonic.
Tuurlijk wordt er niet veel verwacht van dit deze film, maar wacht gewoon even met dit soort gezeik gaan posten. Laten we gewoon kijken wat de film gaat doen. Ik mag onderhand hopen dat de film boven de 100 miljoen gaat opbrengen, puur al om deze "nieuws" post te ontkrachten

GreenHornet

Avatar

Deze hadden ze meteen op Streaming moeten zetten.
Heeft niks te maken met de kwaliteit. Als niemand hier op zit te wachten is streaming ideaal voor.

starbass

Avatar

Weer een hoop stemmingmakerij, als het een slechte film was waar ze echt geen vertrouwen in hadden, dan ging hij direct naar streaming, of werd helemaal gecancelled.

Ang3l

Avatar

Die Box office voorspellingen zijn zo ontzettend sneue dingen. Selffullfilling prophecies ook bijna, want als je maar hard genoeg roept dat niks wordt, gaan er ook genoeg mensen denken "o, dan zal ie wel slecht zijn. Ik wacht wel tot ie op netflix komt of zo...".

Maac

Avatar

Dit ziet zelfs een blinde van mijlenver aankomen. Deze film had de slechtste trailer van het jaar.

Artificialis

Avatar

Dit is nog erger dan mosterd na de maaltijd. Dit is de mosterd uit de vuilniszak halen die een week geleden door de vuilniswagen is opgehaald.

Deze film heeft niets meer in 2020 te zoeken. Dark Phoenix heeft de franchise levend in de brand gestoken. De boel is opgekocht door Disney. Er worden voorbereidingen getroffen om de X-Men in het MCU een reboot te geven. Wat moeten we nu nog met New Mutants?

rainking

Avatar

Ik ga er sowieso heen. Ik ben nog steeds benieuwd naar deze film. Misschien vind ik 'm hartstikke leuk en misschien vind ik 't helemaal niks, maar dat kan ik toch niet volledig bepalen voor ik 'm gezien heb. Ik heb weleens vaker gehad dat ik een trailer niets vond, maar de uiteindelijke film wel, en andersom natuurlijk ook.

Jeroen Pasman

Avatar

Het valt mij inderdaad ook op dat er steeds sneller gezegd wordt dat een film gaat floppen of juist álle records gaat verbreken. (Even los van het feit wat ik zélf van de komst van deze film vind)
Op deze manier creëer je inderdaad een soort Self-Fulfilling Prophecies.

Los daarvan snap ik inderdaad ook de komst van deze film niet. Mosterd na de maaltijd van een franchise die zo goed als dood is. Proberen ze dalijk wéér met een Reboot de boel op te poetsen, Maar op een gegeven moment is de rek daar gewoon uit. Hoe vaak moet iets gereboott worden ?

GreenHornet

Avatar

Floppen wil niet zeggen dat film slecht is. Birds of Prey was ook een flop terwijl de film wel goede kritieken had.

NieuwsFilm

meest populair