Algemeen

'In Bruges'-reünie voor Colin Farrell in nieuwe film 'The Banshees of Inisheer'

Farrell werkt opnieuw samen met Brendan Gleeson en regisseur Martin McDonagh.

door Jan-Peter Rook om 11:42 in Algemeen
Drie jaar na zijn fantastische film Three Billboards Outside Ebbing, Missouri gaat de Brits-Ierse regisseur Martin McDonagh aan de slag met zijn volgende film: The Banshees of Inisheer. Hij gaat hierbij opnieuw samenwerken met Colin Farrell en Brendan Gleeson, die ook al de hoofdrol in zijn uitstekende debuutfilm In Bruges (2008) speelden.

The Banshees of Inisheer volgt twee levenslange vrienden op een afgelegen Iers eiland. Na een meningsverschil beëindigt een van de twee op abrupte wijze de vriendschap, wat voor beide heren alarmerende consequenties heeft.

Bekende samenwerking
McDonagh maakt de film met Searchlight Pictures en Film4, de twee filmmaatschappijen met wie hij ook aan Three Billboards Outside Ebbing, Missouri werkte. Er wordt gewerkt met een budget van 20 miljoen dollar en de productie moet binnenkort van start gaan.

Naast de regie zal McDonagh ook nog het scenario The Banshees of Inisheer verzorgen. De film heeft op dit moment nog geen releasedatum.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Mav Damian

Avatar

Top regisseur! Zijn films, In Bruges, Seven Psychopaths en Three Billboards Outside Ebbing, Missouri heb ik allemaal van genoten. Hier ga ik mijn oog voor open houden.

NieuwsFilm

meest populair