Nieuw castlid gevonden voor epische 'Jurassic World 3'

Deze derde film in de World-trilogie rondt de dinosaga af.

Regisseur Colin Trevorrow onthulde al een babydinosaurus die straks te zien is in Jurassic World 3. En vandaag fietst men er meteen nog een castlid bij. Dichen Lachman heeft getekend voor een nog onbekende rol. Fans zullen haar wellicht kennen van Marvel-serie Agents of SHIELD, waarin ze te zien is als Jiaying, de moeder van Daisy. Ook was ze te zien in Supergirl en de Netflix-serie Altered Carbon.

Lachman is niet de enige nieuwkomer in de film, maar de nadruk ligt vooral op oudgedienden. We krijgen in deze afsluiter van de World-trilogie castleden uit álle films gerelateerd aan Jurassic Park te zien. Dat betekent dus ook dat ditmaal mensen als Sam Neill en Laura Dern te zien zijn, naast Chris Pratt en Bryce Dallas Howard.

Derde film
Het plot van deze derde film is onbekend. De vorige film eindigde ermee dat mensen en dinosaurussen de wereld moesten delen. Dat kwam doordat dino's voor het eerst echt in het wild konden leven. En we weten dankzij een short die onlangs uitkwam, dat dit voor de nodige problemen zorgt in de Verenigde Staten. Deze ontwikkeling staat eigenlijk centraal in de film, zo liet Trevorrow al eens weten.

En Howard vertelde dat de film de hele saga bij elkaar brengt: "het doel is echt om hiermee de hele saga bij elkaar te brengen. Het is de zesde film. Voor mij is het heel erg belangrijk dat er heel veel personages uit alle eerdere films te zien zijn." En daarin heeft ze haar zin gekregen! In juni 2021 in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair