Algemeen

Nieuw castlid gevonden voor epische 'Jurassic World 3'

Deze derde film in de World-trilogie rondt de dinosaga af.

door Jim Pedd om 16:49 in Algemeen
Regisseur Colin Trevorrow onthulde al een babydinosaurus die straks te zien is in Jurassic World 3. En vandaag fietst men er meteen nog een castlid bij. Dichen Lachman heeft getekend voor een nog onbekende rol. Fans zullen haar wellicht kennen van Marvel-serie Agents of SHIELD, waarin ze te zien is als Jiaying, de moeder van Daisy. Ook was ze te zien in Supergirl en de Netflix-serie Altered Carbon.

Lachman is niet de enige nieuwkomer in de film, maar de nadruk ligt vooral op oudgedienden. We krijgen in deze afsluiter van de World-trilogie castleden uit álle films gerelateerd aan Jurassic Park te zien. Dat betekent dus ook dat ditmaal mensen als Sam Neill en Laura Dern te zien zijn, naast Chris Pratt en Bryce Dallas Howard.

Derde film
Het plot van deze derde film is onbekend. De vorige film eindigde ermee dat mensen en dinosaurussen de wereld moesten delen. Dat kwam doordat dino's voor het eerst echt in het wild konden leven. En we weten dankzij een short die onlangs uitkwam, dat dit voor de nodige problemen zorgt in de Verenigde Staten. Deze ontwikkeling staat eigenlijk centraal in de film, zo liet Trevorrow al eens weten.

En Howard vertelde dat de film de hele saga bij elkaar brengt: "het doel is echt om hiermee de hele saga bij elkaar te brengen. Het is de zesde film. Voor mij is het heel erg belangrijk dat er heel veel personages uit alle eerdere films te zien zijn." En daarin heeft ze haar zin gekregen! In juni 2021 in de bioscoop.

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

moviethomthomas

Avatar

`NIEUW CASTLID GEVONDEN VOOR EPISCHE JURASSIC WORLD 3'.....Maak eerst die film nu maar en breng hem uit. Dan bepalen wij wel of deze episch is of niet.......

SAS1982

Avatar

Zo episch waren ze niet.

Coola

Avatar

Fallen Kingdom was in ieder geval wel heel episch. Eerste helft episch en de 2de helft in de mansion was ook episch door de dino crisis vibe.

Buzz

Avatar

Dan zullen Lex en Tim ook wel terugkeren. Ik ben bang dat dit een overvolle film gaat worden. Fallen Kingdom had een redelijk kleine cast met minimale setting.

Ik gok een film á la 2020 van Roland Emmerich met een flink oerknal op het eind.

Master Of Films

Avatar

Wow, de bar wordt laag gezet met het woord episch.
Van The Ten Commandments naar Ben Hur naar Lawrence of Arabia naar C'era una volta il West naar 2001: A Space Odyssey naar Star Wars: Episode V: The Empire Strikes Back naar The Lord of the Rings trilogie naar Epic Movie om vervolgens Jurassic World: Fallen Kingdom & Jurassic World 3 epische films te noemen.

Darthmar

Avatar

Maar is het al bevestigd of de originele T-rex weer mee doet?
Deze film lijkt me erg druk worden of krijgt elke acteur 2 minuten screentime.

Coola

Avatar

Nee hoor die bar staat nog steeds vrij hoog. Fallen kingdom is een epischw film.

Godzilla : king of the monsters is overigens de ultieme epische film.

Frietgezicht

Avatar

Slechter dan Fallen Kingdom kan niet dus laat maar komen.
Doet die rooie stoeipoes Julianne Moore ook weer mee?

Colruiter

Avatar

Episch? Het verhaal op zichzelf is al idioot... welke vorm van dreiging gaat er uit van het idee dat mensen en een paar dinosaurussen nu de wereld delen? Op het einde van Jurassic World 2 heb je echt niet de indruk dat er veel dinosaurussen ontsnappen, laat staan veel zelfde soorten die kunnen voortplanten, en zelfs dan nog... als de mensheid zich bedreigd voelt door deze dieren dan ruimen ze die in geen tijd op (wat in het boek Jurassic Park ook gebeurd op het einde). Dit is een onzinnig verhaal dat nooit tot een degelijke film kan leiden, maar enkel tot een paar leuke dinosaurusscenes zoals de gelanceerde kortfilm/teaser.

Xenolicker

Avatar

Die gaat vast opgegeten worden, dat wordt lachen man!

NieuwsFilm