Video

Nieuwe beelden remake 'The Invisible Man'!

Een van de makers van o.a. 'Saw' en 'Insidious' hoopt Universal haar zogenaamde Dark Universe weer nieuw leven in te blazen.

door Steven van der Vegt om 07:17 in Video
Waar veel filmstudio's het afgelopen decennium inspeelden op cinematic universes omtrent superhelden, ruimteoorlogen of tovenaars, wilde Universal ook meespelen. Er was al langer de hoop om diens oude horrorfilms weer eens af te stoffen. Dracula, Frankenstein, The Mummy en consorten prijkten op de verlanglijst.

Tot dusver wilde het echter niet slagen. Eerst was Dracula Untold al niet bepaald een succes, met de tweede poging The Mummy werd het er niet beter op. Voor poging drie sloeg men de handen ineen met de befaamde horrorstudio Blumhouse en werd Leigh Whannell (Saw, Insidious, Upgrade) aangetrokken om The Invisible Man te verfilmen.

Eerste beelden
Nu zijn er de eerste filmclips vrijgegeven voor deze nieuwe reboot van de horrorklassieker, die oorspronkelijk al uit 1933 stamt. Deze nieuwe film is op 5 maart echter al in de Nederlandse bioscopen te zien.
In deze nieuwe versie van de film zien we hoe Cecilia ontsnapt uit een geweldadig huwelijk. Haar echtgenoot is een rijke en briljante wetenschapper met een kort lontje en losse handjes. Als Cecilia gevlucht en ondergedoken is, pleegt hij zelfmoord, waarbij hij haar zijn vermogen achterlaat. Zij gelooft echter niet dat hij dood is, zeker niet wanneer ze prooi lijkt te zijn van iets dat ze niet kan zien.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair