Celebrity

Orlando Bloom laat enorme blunder herstellen

De gegevens van zijn zoontje kloppen nu eindelijk!

door FilmTotaal om 12:16 in Celebrity
Orlando Bloom showde vorig week vol trots zijn nieuwe tattoo aan de wereld. Op zijn onderarm had hij de naam en geboortedatum van zijn zoontje in Morsecode laten zetten. Fans ontdekten echter al snel dat de tatoeëerder van dienst daarbij een fout had gemaakt. Inmiddels is deze gecorrigeerd. Dat laat Bloom weten via Instagram.

Orlando Bloom (43) heeft zijn blundertattoo eindelijk aan laten passen. De acteur deelde vorige week een kiekje via Instagram waarop hij zijn nieuwe lichaamsplaatje toonde. In het ontwerp ontbrak echter een puntje. Daardoor stond er niet 'Flynn' (de naam van zijn zoontje), maar 'Frynn' op Blooms arm. Foutje, kan gebeuren.

'Schuld van Pinterest'
"Eindelijk juist! Hoe kun je zo'n fout maken?", schrijft Bloom bij een nieuwe foto. In zijn bericht onthult Bloom dat hij het ontwerp van Pinterest had gehaald. Balazs Bercsenyi, verantwoordelijk voor het werk, heeft ook gereageerd op de aanpassing. "We hebben de ontbrekende punt toegevoegd en ook de naam van zijn hond Sidi er nog bij gezet. Conclusie: vertrouw Pinterest niet", aldus de bekende tatoeëerder.NieuwsFilm