Algemeen

Chris Pratt mysterieus over misschien wel of niet Thor in 'Guardians of the Galaxy 3'

Star Lord wil er niet veel over loslaten...

door Wouter Drummen om 16:19 in Algemeen
Met Avengers: Endgame kwam er een einde aan de bekende groep zoals we die kennen. Zo offert Iron Man zich op heldhaftige wijze op om de wereld te redden, reist Captain America terug naar het verleden om bij zijn verloren liefde te zijn en komt Black Widow tijdens de film om het leven (al krijgt ze wel haar eigen solofilm, maar deze speelt zich af voor The Avengers). Iemand die echter nog terugkeert voor meer avonturen is Thor.

Zo zal hij te zien zijn in Thor: Love and Thunder, maar sommigen gaan ervan uit dat hij een rol heeft in The Guardians of the Galaxy Vol.3. Chris Pratt, die Star Lord speelt, liet zich er tijdens een recent interview over uit. Pratt is namelijk druk bezig met het promoten van de nieuwe Pixar film Onward, waarin de acteur te horen is. Er werd hem o.a. gevraagd waarom Thor niet te zien is in GotG 3, maar hier ging de acteur slim mee om.

Pratt's antwoord
''Hoe weet jij dat Thor niet in Guardians 3 te zien zal zijn? De film is nog niet eens opgenomen!'' begon Pratt. ''Misschien heeft hij wel een rol in Guardians 3, we weten het nog niet, er bestaat geen definitief ja of nee op die vraag''.

Hopen jullie dat Thor een rol heeft in de derde Guardians of the Galaxy-film?

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

heckylsnide2016

Avatar

ja ik wil Thor zeker in GOTG 3 het zal enorm veel hilarische momenten tussen Star Lord en Thor veroorzaken en ik zou willen weten hoe Thor reageert op de dood van een van de Guardians

NieuwsFilm