Algemeen

Opnames 'Uncharted' met Tom Holland beginnen zéér binnenkort!

Gaat de langverwachte gameverfilming er dan eindelijk komen?

door Zilko Tarici om 06:39 in Algemeen
Tijdens de persronde voor PIxar-film Onward, heeft Tom Holland een update gegeven over de langverwachte gameverfilming Uncharted. Het belangrijkste dat Holland te melden had, was dat de film er ein-de-lijk lijkt te komen.

Tijdens een interview met IGN, bevestigde Holland dat de opnames van Uncharted over vier weken moeten beginnen in Berlijn. De pre-productie is momenteel volop in gang en de stuntmannen staan in de startblokken om de geroemde actie van de spellen tot leven te brengen.

Holland speelt in de verfilming een jongere versie van schattenjager Nathan Drake. Hij wordt vergezeld door Mark Wahlberg als zijn cohort Sully. Eerder werd al bekend dat de film een semi-oorsprongsverhaal zal zijn voor Drake en zich ruim acht jaar voor de gebeurtenissen uit het eerste spel afspeelt.

Deel 4 als inspiratiebron
Holland liet tevens weten dat Uncharted 4 een van zijn favoriete spellen is en als grote inspiratiebron voor de film zal dienen. De regie is in handen van Ruben Fleischer (Venom). Begin 2021 zou het eindresultaat de bioscopen moeten bereiken.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Psycho-M

Avatar

Je voelt bijna aan alles dat deze productie zeker niet vlekkeloos gaat verlopen. Benieuwd of deze film er ook daadwerkelijk gaat komen.

Goov25

Avatar

... En of de film nog wel de naam Uncharted waard is, als prequel..

Wollie1968

Avatar

Als het spel geïnspireerd is op uncharted 4 hoop ik dat de film beter wordt dan het spel zelf, want met het spel hebben de makers er zich iets te makkelijk van afgemaakt als je kijkt naar de vorige drie spellen en de mogelijkheden van de PS4.

NieuwsFilm

meest populair