Opnames 'Uncharted' met Tom Holland beginnen zéér binnenkort!

Opnames 'Uncharted' met Tom Holland beginnen zéér binnenkort!

Gaat de langverwachte gameverfilming er dan eindelijk komen?

Tijdens de persronde voor PIxar-film Onward, heeft Tom Holland een update gegeven over de langverwachte gameverfilming Uncharted. Het belangrijkste dat Holland te melden had, was dat de film er ein-de-lijk lijkt te komen.

Tijdens een interview met IGN, bevestigde Holland dat de opnames van Uncharted over vier weken moeten beginnen in Berlijn. De pre-productie is momenteel volop in gang en de stuntmannen staan in de startblokken om de geroemde actie van de spellen tot leven te brengen.

Holland speelt in de verfilming een jongere versie van schattenjager Nathan Drake. Hij wordt vergezeld door Mark Wahlberg als zijn cohort Sully. Eerder werd al bekend dat de film een semi-oorsprongsverhaal zal zijn voor Drake en zich ruim acht jaar voor de gebeurtenissen uit het eerste spel afspeelt.

Deel 4 als inspiratiebron
Holland liet tevens weten dat Uncharted 4 een van zijn favoriete spellen is en als grote inspiratiebron voor de film zal dienen. De regie is in handen van Ruben Fleischer (Venom). Begin 2021 zou het eindresultaat de bioscopen moeten bereiken.

NieuwsFilm

meest populair