Algemeen

Dit is hottie Eiza González uit de superheldenfilm 'Bloodshot'

En bekijk ook een nieuwe IMAX-poster voor de superheldenfilm.

door Bram de Groot om 08:41 in Algemeen
Na Birds of Prey is de eerstvolgende superheldenfilm Bloodshot! Daarin speelt Fast & Furious en xXx-acteur Vin Diesel de hoofdrol. Hij is echter niet het enige opvallende gezicht in de film van Sony Pictures.

Hieronder zie je namelijk een nieuwe foto van actrice Eiza González - ook bekend uit Baby Driver en Hobbs & Shaw - die te zien is als een belangrijk, maar nog onbekend personage in de film van regisseur Dave Wilson. In de eerdere trailers voor de superheldenfilm zagen we nog maar weinig van haar.


Superheld door nanobots
De held Bloodshot is niet de standaard superheld. Hij is namelijk gemaakt doordat er een leger van minuscule nanobots in het bloed zijn gespoten van de overleden marinier Ray Garrison, gespeeld door Diesel. Hij verliest hierdoor wel zijn geheugen, maar het blijkt dat het wissen hiervan nog niet zo eenvoudig is als gedacht.

Bloodshot staat gepland voor 12 maart en verschijnt niet alleen in de standaard zalen, maar ook in 4DX en IMAX. Hieronder een poster voor de laatste uitgave.6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

moviethomthomas

Avatar

Als ik eiza gonzales zie denk ik altijd meteen aan de from duks till dawn serie. waar ze trouwens ook vaak lekkere outfits aanheeft...

Frietgezicht

Avatar

Lekker hoor, dit soort vrouwtjes zie je niet achter de ramen.

Hiss

Avatar

@Frietgezicht
Gewoon plaatje op A3 formaat uitprinten en binnenshuis met de rugzijde voor je raam plakken. Als je dan langs je caravan kuiert, zal hottie Eiza González je zwoel aankijken vanachter het raam.

Frietgezicht

Avatar

^ Ja dan mag ik van de vrouw des huizes niet meer naar binnen.

NieuwsFilm

meest populair