Brute IMAX-poster 'No Time to Die' toont superstoere 007!

Brute IMAX-poster 'No Time to Die' toont superstoere 007!

De laatste daad van Daniel Craig.

Nog ruim een maand en dan verschijnt de 25e Bond-film No Time to Die in de Nederlandse bioscoopzalen. Hierin zien we voor de vijfde en laatste keer Daniel Craig als de moderne en stoere 007.

Onderstaande nieuwe poster onderstreept die stoere uitstraling van de huidige James Bond die duidelijk minder een 'heer' is als zijn voorgangers. Hij weet zijn handen goed vuil te krijgen en vindt het helemaal niet erg om op een motor te springen. Dit blijkt ook zeker uit onderstaand IMAX-affiche!

Bekijk de afbeelding
Toekomst van James Bond
Er worden al heel wat geruchten over de toekomst van James Bond de wereld in geslingerd. Er zou al gewerkt worden aan Bond 26, mogelijk met een vrouwelijke Bond die misschien wel in No Time to Die wordt geïntroduceerd via Captain Marvel-actrice Lashana Lynch. Zij speelt Nomi, ook een 00(?).

De producenten houden voorlopig vol dat Craig wordt opgevolgd door een man en de fans zijn hier waarschijnlijk blij mee. Maar wie? Ongeveer half Hollywood is al met de rol in verband gebracht. Laten we eerst maar eens kijken wat Cary Fukunaga's No Time to Die ons brengt, te zien vanaf 2 april!



NieuwsFilm

meest populair