Celebrity

Ex-man Pamela Anderson gaat 2 weken na scheiding opnieuw trouwen

Filmproducent Jon Peters laat er geen gras over groeien.

door FilmTotaal om 14:51 in Celebrity
Pamela Anderson (52) trouwde in januari met filmproducent Jon Peters (74). Twaalf dagen later kondigde het stel aan te gaan scheiden. Volgens Peters was Anderson slechts uit op zijn geld. Peters lijkt echter niet van plan er gras over te laten groeien, want inmiddels is hij opnieuw verloofd met een andere vrouw. Dat meldt US Weekly.

Vrouwen vallen nog massaal voor de charmes (en het geld) van Jon Peters: de Hollywoodveteraan heeft immers alweer een andere vlam aan de haak geslagen. De nieuwe gelukkige is een dame genaamd Julia Bernheim. Peters is er in ieder geval van overtuigd dat hij nu écht de ware gevonden heeft, want hij is ook al op zijn knieën voor haar gegaan. Wanneer de twee precies willen trouwen, is nog niet bekend.

Ruzie met Pamela
Hoewel het er aanvankelijk op leek dat Peters en Pamela slechts een relatiestop wilden inlassen, bleek al snel dat hun scheiding toch definitief is. Peters beweerde eerder in de media dat Anderson ruim twee ton aan schuld had. "Ik heb die direct voor haar afgelost, en vervolgens dumpt ze me via een sms'je", zei de producent, die zichzelf wel voor de kop kon slaan.

Volgens de voormalig Baywatch-babe is daar echter niets van waar. "Ze vond het allemaal gewoon te snel gaan", liet haar woordvoerder weten in reactie op de beschuldigingen van Peters.

NieuwsFilm