Famke Janssen en Jeffrey Dean Morgan in spannende trailer 'The Postcard Killings'

De thriller werd gemaakt door de geroemde Bosnische regisseur Danis Tanovic.

RLJE Films heeft vandaag de officiële trailer van thriller The Postcard Killings vrijgegeven. De film is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van James Patterson en Liza Marklund. In de hoofdrollen zien we Jeffrey Dean Morgan (The Walking Dead) en Famke Janssen (X-Men). Je kunt zowel de trailer als de eerste poster hieronder bekijken!

In The Postcard Killings volgen we Jacob Kanon (Morgan), een rechercheur wiens wereld vergaat als zijn dochter en schoonzoon op brute wijze worden vermoord in Londen. Jacob reist onmiddellijk af naar de Britse hoofdstad om de dader of te sporen. Als hij erachter komt dat de moorden verband houden met een reeks andere moordpartijen in andere Europese landen, zet Jacob alles op alles om de verantwoordelijken tegen te houden.

Prestigieuze regisseur
De regisseur van The Postcard Killings is niemand minder dan Danis Tanovic, de Bosnische regisseur die met films als No Man's Land belangrijke filmprijzen in o.a. Cannes wist binnen te slepen. Dit is zijn eerste Engelstalige film. Het script werd geschreven door Andrew Stern, Ellen Furman, Liza Marklund en Tove Alsterdal.

Het is nog onbekend of en wanneer we The Postcard Killings in de Nederlandse bioscopen kunnen verwachten.




Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair