Sam Neill over verrassende terugkeer in nieuwe 'Jurassic Park'-film

De zesde Jurassic Park-film Jurassic World 3 wordt snel opgenomen.

In 1993 was Jurassic Park van Steven Spielberg een enorme hit. De dinofilm was zelfs vijf jaar lang de aanvoerder van de box office aller tijden, tot dat Titanic in 1998 verscheen. Eén van de belangrijkste rollen in de originele Jurassic Park-film was voor Sam Neill als Dr. Alan Grant.

En die Dr. Alan Grant gaat voor een tweede keer terugkeren in de franchise die in 2021 wordt uitgebreid met een zesde avondvullende speelfilm. Dit wordt uiteraard het derde deel in Jurassic World-reeks die in 2015 succesvol aftrapte. De opnames voor Jurassic World 3 starten binnenkort en Neill gaf hij hoe hij zich daarop voorbereidt.


"Zware dag op kantoor c.2000. #JP3 Binnenkort terug met @prattprattpratt @BryceDHoward @LauraDern #JeffGoldblum Opmerking. Notitie voor mezelf. Pak dit keer jodium, verband, reservehoed, zonnebrandcrème enz. @JurassicWorld"


Veel terugkerende namen!
Ook Chris Pratt (Owen Grady), Bryce Dallas Howard (Claire Dearing), Laura Dern (Ellie Sattler), Jeff Goldblum (Ian Malcolm), Jake Johnson (Lowery), Omar Sy (Barry), Justice Smith (Franklin Webb), Daniella Pineda (Zia Rodriguez), B.D. Wong (Dr. Henry Wu) keren terug in de film van regisseur Colin Trevorrow, die in de zomer van 2021 verschijnt.

NieuwsFilm

meest populair