Celebrity

Harrison Fords geheim voor een goed huwelijk? "Niet praten!"

De legendarische acteur is alweer heel wat jaren samen met zijn vrouw Calista Flockhart.

door FilmTotaal om 13:15 in Celebrity
Harrison Ford is deze zomer alweer tien jaar gelukkig getrouwd met zijn vrouw Calista Flockhart. En dat is toch wel een unicum in showbizzland, waar de echtscheidingen je om de oren vliegen. Hoe houden Ford en Flockhart het dan wél zo lang vol? De acteur onthult zijn geheime aanpak in een nieuw interview.

Harrison Ford (77) en Calista Flockhart (55) vieren in juni hun tienjarig huwelijksjubileum. Het Hollywoodkoppel leerde elkaar in 2002 kennen bij de uitreiking van Golden Globes en stapte acht jaar later in het huwelijksbootje. Wat is het geheim van hun goede huwelijk? Ford geeft in een recent interview zijn opvallende advies. "Niet praten, alleen knikken", grapt de iconische filmster.

Te land, ter zee en in de lucht
Ford raadt mannen ook aan eerst braaf het takenlijstje van hun vrouw af te ronden voordat ze andere dingen gaan doen. "Als al mijn huishoudelijke taken klaar zijn, ik verder geen verplichtingen heb, en het weer goed is, dan vind ik het lekker om een rondje te gaan vliegen - of een boswandeling te maken of fietsen", vertelt Ford over de activiteiten die hij graag onderneemt op zijn landgoed in Wyoming.

NieuwsFilm