Algemeen

Nieuwe foto van Tom Hardy als kletsnatte Eddie Brock in 'Venom 2'

De Marvel-film wordt op dit moment opgenomen.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Het was voor velen toch best een verrassing dat Tom Hardy de hoofdrol ging spelen in de Marvel-film Venom van Sony Pictures. Ondanks dat de film zwak werd ontvangen door de critici was deze wel een enorm succes aan de wereldwijde bioscoopkassa's door zelfs meer op te halen dan bejubelde titels als Wonder Woman en Deadpool.

In Venom was Hardy te zien als het personage Eddie Brock en hij vormt later met de buitenaardse symbioot de soort van anti-held Venom. Nog dit jaar keren ze terug in Venom 2. Via de fotograaf Greg Williams zie je hieronder een nieuwe foto van Hardy als Brock. Klaarblijkelijk is er weinig veranderd aan dit personage.


Nieuwe slechteriken
Wat wel verandert in Venom 2 van regisseur Andy Serkis is dat er nieuwe slechteriken opduiken, namelijk Woody Harrelsons Cletus Kasaday / Carnage en Naomie Harris' Frances Barrison / Shriek. Venom 2 verschijnt waarschijnlijk in oktober in de bioscoop.

33 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Coola

Avatar

Zo veel zin in deze film. De eerste venom film was heel erg goed.

Hopelijk is dit deel wel R-rated, daarmee kunnen ze Carnage optimaal mee benutten.

Robbepost

Avatar

Coola!
Jij bent het levende bewijs dat meningen heeeeeeeeel veel kunnen verschillen!
Ik vind de eerste film een aanfluiting.

Frietgezicht

Avatar

@ Coola, Ja dan kan Carnage lekker sadistisch mensen martelen en vermoorden, helemaal mee eens! Kan niet wachten om die psychopaat op het grote scherm te zien.

Coola

Avatar

^ Ah jij bent zo'n persoon die iets niet los kan laten. Typisch iets voor mensen die psychisch iets mankeren.

Frietgezicht

Avatar

^ Gelukkig zeg jij het en niet iemand met zijn volle verstand. Maar on-topic blijven aub.

Coola

Avatar

Grappig je hebt één youtube filmpje van me gezien en denkt gelijk dat je mij kent.

Je weet niks van mij. Overigens is mijn verstand voor de volle 100 % normaal.

Master Of Films

Avatar

Robbepost "Jij bent het levende bewijs dat meningen heeeeeeeeel veel kunnen verschillen!"
Tja, niet iedereen houdt van kikkerbilletjes.

Mothercopper

Avatar

Chill dudes. Venom was voor ieder wat wils. You love it, hate it or stuck in the middle. Had wellicht een beetje meer rated-r kunnen zijn, maar Venom is een top antagonist van spidey. Echter, met Carnage vergeleken is Venom een grote lieverd.

Monojaxx

Avatar

Lekker hoor, zo'n kletsnatte Hardy!

@Coola,
Wat dat al niet teweeg brengt zo'n filmpje, en nu zien we ook de ware aard van Frietje...het is eigelijk gewoon een hele lieve knul met een hart van goud onder die ruwe bolster met grote mondSmiley face

Coola

Avatar

^ Ja en mijn ware aard is niet geopenbaard door mijn filmpje

Monojaxx

Avatar

@Coola
Ff wat anders...krijg jij een melding als er een nieuw bericht is toegevoegd aan een artikel? Net als dat je dat bij Insidegamer.nl krijgt zeg maar. Best wel lastig zo steeds dat opzoeken of er nieuwe reacties zijn.

KeesjeNL

Avatar

^ Coola

Als je uitdeelt moet je kunnen incasseren. En als je een film 'heel erg goed' vind, moet je dat kunnen uitleggen.

Coola

Avatar

^ het gaat mij niet om het feit dat men het niet eens met mijn mening. Het gaat mij er bij friet (en sommige andere) om dat ze moeilijk blijven doen om een onschuldig filmpje (van bijna 2 jaar oud) van mij waar in één van mijn katten een kat aan het uithangen is en gejaagd heeft en een prooi heeft gevangen. Je ziet ergere dingen in animal planet.

En zeggen huiskatten zijn anders dan dieren in het wild is bullshit, want op het eind van de dag is een kat (ook huiskatten) roofdier en die moet je hun gang laten gaan. Is het zielig voor die kikker? Ja dat is het en ik zal dat ook niet ontkennen, maar dit is nou eenmaal de natuur.

Dieren moedwillig doodslaan is ziekelijke en zal ik nooit doen. Ik probeer zelfs vliegen niet dood te slaan maar meestal probeer ik zeweer uit het raam of deur te laten vliegen.

Hiss

Avatar

Foto doet in zwart-wit nogal Sin City-achtig aan. De eerste Venom vond ik eigenlijk nog best vermakelijk ondanks het ongelofelijk voorspelbare plot.
Jammer trouwens dat die Coola met zijn onzin de site aan het verzieken is, net als op andere websites.

Jamal M

Avatar

Vond de eerste Venom zeer karig, niet wow, een gewone standaard! Zeer verbaasd dat het zoveel geld had binnen gehaald. Hoop dat deel twee meer te bieden heeft..

Coola

Avatar

Nee @Hiss niet mij de schuld geven. Ik ben niet de gene die er over begonnen is. Ik zit hier gewoon over films te posten.

Het is Frietgezicht die op één of andere manieren mijn youtube channel heeft gevonden en het nodig vind om op deze site het over mijn filmpjes te hebben en mij valselijk als een psychopaat neer te zetten. En ja als ik ergens onterecht van word beschuldigd ga ik mij zelf verdedigen.

Oh en welke sites verpest ik volgens jouw nog meer?

Frietgezicht

Avatar

^ Dit is nu al 2e keer dat je mijn naam noemt terwijl ik hier gewoon on-topic reageerde en jij continu erover doorgaat.

Op de één of andere manier gevonden? Heb je het geheugen van een goudvis? Mof wist je kanaal via een gameprofiel ergens en plaatste die in een artikel en daar gaf ik mijn mening erover en waarom het ziek is :
https://www.filmtotaal.nl/nieuws/70629

Voor de rest ben ik er klaar mee.

Monojaxx

Avatar

Ik vond de eerste Venom niet veel soeps. Komt vooral omdat ze niet direct hebben gekozen voor Carnage, en in plaats daarvan Riot gekozen hebben (kon het personage niet eens). Ook mis ik de integratie met Spider-Man. Venom is onlosmakelijk verbonden met Spider-Man, en dit vond ik een groot gemis. En dat eindgevecht...veel te rommelig en druk. Kreeg er een beetje het Abomination teleurstellings-gevoel bij uit Dawn of Justice.

Coola

Avatar

Ga je dan ook stoppen met mij in elk bericht waar ik iets post een psychopaat te noemen?

Frietgezicht

Avatar

@ Mono, Carnage is een aardig grote vijand waar je niet snel voor kiest in een origin story van Venom. Als je Carnage hebt gehad blijft er weinig over. Zou ook niet weten welke badguy ze in een eventuele Venom 3 kunnen gebruiken.

Frietgezicht

Avatar

@ Coola, ik had het(lees mijn 1ste bericht bovenaan maar) over de film en over Carnage. Ik was het met je eens. Dat jij het op jezelf betrekt en overeenkomsten ziet kan ik niks aan doen.

Coola

Avatar

^ goh hoe zou dat nou toch komen. Uhm omdat je mij hier een paar keer en psychopaat noemt

https://www.filmtotaal.nl/nieuws/70629

En mij in het Donald Trump bericht vergelijkt met Ted Bundy.

Had mij geen psychopaat genoemd en mij niet vergeleken met een zieke gestoorde serie moordenaar zoals Ted Bundy en ik had niks gezegd.

RoberPaulsen

Avatar

@Coola bij gamer.nl ben je ook al verbannen vanwege je vervelende gedrag, maar dat lag natuurlijk niet aan jou.
Ik geef eenieder hier een tip begin niet over Assassins Creed dan trek je een beerput open

Coola

Avatar

Bij gamer.nl ben ik enkel en alleen gebanned omdat ik beledigende dingen zei over de SJW beweging. Bij hun zuster site insidegamer.nl ben ik nog steeds actief en daar gedrag ik mij net zoals op gamer.nl

JrGong

Avatar

Hopelijk hebben ze geleerd van deel 1 en krijgt deel 2 wat meer diepgang

RoberPaulsen

Avatar

Haha lachen met jou Coola, je hebt wel iets meer gezegd dan dat. Ik heb de hele discussies gelezen. Die uitspraken van jou waren niet mals.
Ik heb jaren die discussies van jou gelezen en die komen niet in de buurt van wat je op insidegamer allemaal zegt. Daar gedraag je je voor jouw doen zeer netjes.
Maar goed inmiddels weet ik wel dat er met jou geen discussie te voeren valt.
Coola mocht zelfs een keer review schrijven over zijn geliefde game AC op gamer.nl waar ie later geband is vanwege nogal foute uitspraken. https://gamer.nl/artikelen/special/gamernl-lezer-coola-over-assassins-creed-origins/
Met ook een mooie foto erbij

Frietgezicht

Avatar

^ @ Robert Haha Smiley face
Zo’n uitgebreide review over een film heb ik hem nog niet op kunnen betrappen.

@ Coola, je gaat maar off-topic door tegen mij en anderen. Ik zeg er 1 ding nog over. Laat ik de kikker Kermit noemen en jouw kat Optimus Piet anders blijft het onpersoonlijk.
Kermit had niet hoeven sterven en zeker niet door zo’n lange lijdensweg. Optimus Piet had je brokken kunnen geven. Jij had Kermit een pijnlijke langzame dood kunnen besparen.
Ted Bundy is overdreven maar bedoelde ook op jonge leeftijd he. Toen hij nog een kind was en reptielen en dieren martelde. Ik had je Tedje moeten noemen.
Nu stop ik ermee want het is off-topic en er jij hebt geen plaat maar een appartementen-complex voor je kop als ik argumenten geef waarom het geen circle of life is en wel sadistisch gedrag. Hoop gewoon dat jij en Optimus Piet dat niet meer doen. Respect voor elkaar hier is belangrijk maar ook voor kleine beestjes zoals Kermit. RIP Kermit.
-Einde-

DamarFM

Avatar

Ach laat die gast zijn ding doen, hij doet niemand (behalve kermi) kwaad en blijkbaar vindt hij het leuk om zijn mening te geven.
We weten allemaal waar “Joker” over gaat.

Venom vond ik zelf heel mager en dan druk ik mezelf nog zwak uit. Slecht acteerwerk en een slechte script. Venom als character was te light en ook de gemaakte grappen of pogingen om grappig te zijn waren echt tenenkrommend. Ik herkende totaal niet de Venom van TAS.
Ze proberen allemaal Marvel na te doen, iets wat Snyder niet deed maar hij had andere problemen met zijn aanpak. Alsnog kuddos voor zijn poging.

Effie

Avatar

Dat neemt niet weg dat JW Fallen Kingdom echt het filmdieptepunt van 2018 was. Alhoewel, Life Itself met Antonio Banderas en Oscar Isaac (beide toch prima acteurs zou je zeggen) was beslist ook zum kotzen. Maar goed we dwalen af, waarvoor sorry...

Robbepost

Avatar

Wanneer gaan jullie vechten Friet en Coola?

Coola

Avatar

^ Als het aan mij ligt nooit. Ik ben buiten films en games om anti-violence.

Frietgezicht

Avatar

^ Daar denkt Kermit denk ik anders over.

Ik ben getraind door de league of shadows en heb zwarte band karate dus raad het ook af.

Fluffer

Avatar

Zou Tom Hardy liever terugzien als mad max

NieuwsFilm