Algemeen

Tom Hardy (Venom) en Woody Harrelson (Carnage) samen op foto 'Venom 2'

De twee hoofdfiguren uit de Marvel-film bij elkaar.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
In de Marvel-film Venom uit 2018 van Sony Pictures werd er opgebouwd naar een stevig onderonsje tussen Tom Hardy's Eddie Brock / Venom en Carlton Drake / Riot. In het vervolg zullen Brock en Venom het vooral moeten opnemen tegen de nieuwe slechterik Carnage.

Zoals bekend wordt de rol van Cletus Kasaday / Carnage gespeeld door Woody Harrelson, die we redelijk recent nog zagen in films als Zombieland: Double Tap, Solo: A Star Wars Story en Three Billboards Outside Ebbing, Missouri. Opnieuw heeft de acteur die ooit als Woody Boyd doorbrak in de sitcom Cheers een grote rol te pakken.

Samen op de set
Afgelopen dagen zagen we al wat video's en foto's vanaf de set van regisseur Andy Serkis en nu zie je hieronder een foto van hoofdrolspelers Hardy en Harrelson. Daarna ook foto's met Hardy, Serkis en scriptschrijver Kelly Marcel.

Venom 2 verschijnt waarschijnlijk in oktober in de bioscoop en is de tweede film in Sony's Marvel Universe in 2020 na Morbius.


Dit bericht bekijken op Instagram

Serkis and Marcel 💯🔥 V2 ♠️

Een bericht gedeeld door Tom Hardy (@tomhardy) op
1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

KeesjeNL

Avatar

Het enige goeie aan Venom was...het design van Venom, een écht goed gelukt monster. Maar gevaarlijk werd het echter nooit. En toch hoop ik stiekem dat Serkis iets maakt van deel 2..We wachten af.

NieuwsFilm