Algemeen

'Wonder Woman 1984' onthult gevleugeld harnas

Gaat Diana straks vliegen in deze nieuwe film?

door Jim Pedd om 11:04 in Algemeen
Een nieuwe foto van Wonder Woman 1984 laat het gouden harnas van Gal Gadots heldin nog maar eens zien. Gadot keert straks terug als Diana Prince in dit vervolg en neemt het ditmaal op tegen zakenman Maxwell Lord en de schurkachtige Cheetah.

In deze tweede film draagt Diana straks een gouden harnas. Dat droeg ze in de comics voor grote veldslagen die ze moest leveren. Het harnas debuteerde in de miniserie Elseworlds van Alex Ross, Kingdom Come genaamd, en is vooral een gaaf uitziend harnas met vleugels. Daardoor krijgt ze in de film misschien zelfs de mogelijkheid om te vliegen, al weten we dat nog niet zeker.
Wonder Woman 1984
Deze tweede solofilm speelt zich af in de jaren tachtig. We volgen Diana in haar strijd tegen de Sovjet-Unie, maar dichter bij huis bevindt zich ook een schurk in de slechterik Maxwell Lord. Daarnaast is er nog de nieuwverschenen Cheetah, een dame die dezelfde krachten krijgt als zijzelf en daardoor een behoorlijk geducht tegenstander zal zijn.

Wonder Woman 1984 is vanaf 4 juni in de bioscoop te zien!

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

meanrat

Avatar

De eerste Wonder Woman film volledig overgewaardeerd en zo te zien nog meer onzin gestopt in de volgende film. Het is gewoon allemaal zo vreemd en raar dat ze zichzelf eigenlijk niet zo serieus zouden moeten nemen. Daarom was Aquaman wel een leuke verrassing. Wellicht was ik wat minder kritisch destijds doordat ik de film in de bioscoop zag, maar de zelfspot was vooral bij Aquaman wel echt nodig met al die rare onzin.

baron nostalgia

Avatar

Kijk enorm uit naar deze film de eerste was naast aquaman de beste film in het dceu

Coola

Avatar

Wonderwoman 1 net zoals aquaman één van de beste films die het DCEU heeft te bieden

Deadalus-SG

Avatar

Aquaman was visueel spektakel, maar vond er verder niet veel aan.... Wonder Woman deel 1 ook niet, dus deze ga ik zeker niet in de bios zien... misschien tzt maar eens streamen.... ik kan niet veel met het karakter Wonder Woman, vind haar erg ongeloofwaardig als superheld....

Frietgezicht

Avatar

Benieuwd of het ze lukt deel 2 nog slechter te maken dan deel 1. Als ik de trailer bekijk zie ik dat ze het in ieder geval proberen.

Gigan72

Avatar

^
Mee eens.

Thomas Anderson

Avatar

Deel 1 is de rede dat ik 1984 ga skippen, bagger script. Tenenkrommend bij tijd en wijle.

RoberPaulsen

Avatar

Ik begrijp nog steeds niet wat men nou zo goed vindt aan Wonder Woman, de film kan toch echt niet tippen aan de Dark Knight triologie.

STYD

Avatar

Denk dat de film het niet zo goed gaat doen. Film is volgens mij al een jaar geleden geschoten en nog hebben wij bijna niets gezien. Ik vond deel 1 ook zwaar overrated.

Jammer dat WB zo slecht met DC omgaat, ze hebben goud in handen. Maar uiteindelijk heeft het te maken wie het beleid bepaald, als dat geen fan is maar een geldwolf, dan gaat het niets worden.

kokosnoot

Avatar

Ik ga hem zeker zien gewoon omdat ik nieuwsgierig ben.

Wessel.jagt

Avatar

1 ste film was fantastisch! Hoop dat dat ook bij deze film zo is. Ga hem zeker kijken in de bios

NieuwsFilm

meest populair