Gevaarlijk: Tom Holland weet alles al over 'Spider-Man 3'

Gevaarlijk: Tom Holland weet alles al over 'Spider-Man 3'

Kan de loslippige acteur dit keer geheimen van de film bewaren?

Tom Holland staat in filmkringen bekend als 'spoilerman'. De acteur, die superheld Spider-Man speelt in het Marvel Cinematic Universe, praatte in het verleden dikwijls zijn mond voorbij en verklapte zo de nodige geheimen over zijn films. Het is dan ook vanaf nu opletten geblazen, want Holland weet inmiddels precies wat er gaat gebeuren in de derde Spider-Man-film.

Bekijk de afbeelding
De loslippigheid van Holland is inmiddels ook zijn handelsmerk geworden. Ook Sony en Marvel maken gretig gebruik van zijn verklapkunsten in hun marketingcampagnes. Toch gaat het waarschijnlijk nog wel even duren voordat Holland de eerste 'spoiler' over Spider-Man 3 deelt, want in een nieuw interview houdt hij keurig zijn mond als hem wordt gevraagd naar de status van het derde deel.

"Ik weet alles nu. Ik had twee weken geleden een grote vergadering met Marvel en Sony, dus ik weet inmiddels alle geheimen", vertelt Holland aan Hey U Guys bij de première van Onward. De Britse acteur lijkt inderdaad geleerd te hebben van zijn eerdere 'fouten'. "Ik heb zo'n duizend interviews gehouden, dus ik weet nu hoe ik om vragen over films heen moet draaien", grapt hij namelijk.


Spider-Man 3 moet volgend jaar zomer de bioscopen binnen slingeren!

NieuwsFilm

meest populair