3 kneitergoede films waarvan je niet wist dat ze op Disney+ staan

Naast Marvel, Star Wars en Pixar staan er ook best opvallende films op Disney+.

Disney+ is ondertussen al wat maandjes beschikbaar en dat wat je kunt zien verandert in de Nederland niet zo heel veel. Gelukkig kun je de films van A tot en met Z napluizen en dan kom je ook een aantal opvallende(re) titels tegen. Hieronder drie van die opvallende films.

Free Solo (2018)

Regie: Jimmy Chin | Hoofdrollen: Jimmy Chin, Alex Honnold, Tommy Caldwell

Dit is de Oscar winnende documentaire uit 2018 waarin je met Alex Honnold meegaat tijdens zijn solobeklimming van de El Capitan in Yosemite Valley in Noord-Amerika. De film werd gemaakt in samenwerking met National Geographic Partners, ondertussen onderdeel van Disney na de aankoop van 21st Century Fox. Check hieronder de trailer voor Free Solo!



The Sound of Music (1965)

Regie: Robert Wise | Hoofdrollen: Julie Andrews, Christopher Plummer en Eleanor Parker

Deze musicalfilm stamt uit 1965 en werd gemaakt door regisseur Robert Wise. Net als de film, de filmmontage, de geluidsmontage en de muziek won Wise een Oscar. De verfilming van de musical van Richard Rodgers en Oscar Hammerstein II is één van de meest bezochte films ooit en staat op nummer drie in de op inflatie gecorrigeerde box office aller tijden. The Sound of Music is een titel uit de catalogus van het oude Fox.



The Peanuts Movie (2018)

Regie: Steve Martino | Hoofdrollen (stemmen): Noah Schnapp, Bill Melendez en Hadley Belle Miller

Deze animatiefilm van Blue Sky, bekend van grotere titels als Ice Age, was onderdeel van 20th Century Fox. Deze animatiefilm is niet de best beoordeelde op Disney+, maar wel een opvallende en zeker zeer aardig om eens te kijken. De animatiestijl is namelijk prachtig gemaakt! Check de beelden hieronder maar.



NieuwsFilm

meest populair