Ben Affleck wil Zack Snyder's 'Justice League' cut zien

Ben Affleck wil Zack Snyder's 'Justice League' cut zien

De Batman-acteur steunt de regisseur.

Een lange tijd ging de bekende hashtag #ReleaseTheSnyderCut rond. Heel wat fans vragen zich namelijk af hoe de Justice League-versie van regisseur Zack Snyder eruit zou zien. Hij kon de film namelijk helaas niet afmaken aangezien zijn dochter overleed. Hij werd daarom vervangen door The Avengers-regisseur Josh Whedon, die zijn eigen wending aan het project gaf. De film werd echter niet al te best onthaald. Niemand minder dan Batman himself, Ben Affleck, zegt nu dat de fans recht hebben op Snyder's versie.

Zo werd Affleck recentelijk gevraagd wat hij vindt van de fan-campagne die studio Warner Bros ertoe moet bewegen om Snyder's variant uit te brengen. ''Ik wist er niet vanaf'' begint de met een Oscar bekroonde acteur/regisseur. ''Zack nam contact met mij op en vertelde mij erover. Ik liet hem weten dat ik om hem geef en dat hij mijn stem in ieder geval heeft. Ik wil hem helpen. Het is lastig een film te maken met twee verschillende regisseurs. Na het tragische overlijden van Zack's dochtertje werd hij vervangen door Josh. Uiteindelijk kom je met iets te zitten dat op een koe lijkt maar het hoofd heeft van een paard. Ik ben van mening dat de versie van Zack uitgebracht zou moeten worden''.

Ooit nog?
De nodige fans waren nogal teleurgesteld met de ietwat komische noot, die er uiteindelijk aan werd toegevoegd door Josh Whedon. Ook Jason Momoa, die Aquaman speelt, liet al eerder weten dat hij maar wat graag Snyder's versie zou willen zien. Hopen jullie ook dat het er ooit nog van komt?

NieuwsFilm

meest populair