Algemeen

Ben Affleck wil Zack Snyder's 'Justice League' cut zien

De Batman-acteur steunt de regisseur.

door Wouter Drummen om 15:06 in Algemeen
Een lange tijd ging de bekende hashtag #ReleaseTheSnyderCut rond. Heel wat fans vragen zich namelijk af hoe de Justice League-versie van regisseur Zack Snyder eruit zou zien. Hij kon de film namelijk helaas niet afmaken aangezien zijn dochter overleed. Hij werd daarom vervangen door The Avengers-regisseur Josh Whedon, die zijn eigen wending aan het project gaf. De film werd echter niet al te best onthaald. Niemand minder dan Batman himself, Ben Affleck, zegt nu dat de fans recht hebben op Snyder's versie.

Zo werd Affleck recentelijk gevraagd wat hij vindt van de fan-campagne die studio Warner Bros ertoe moet bewegen om Snyder's variant uit te brengen. ''Ik wist er niet vanaf'' begint de met een Oscar bekroonde acteur/regisseur. ''Zack nam contact met mij op en vertelde mij erover. Ik liet hem weten dat ik om hem geef en dat hij mijn stem in ieder geval heeft. Ik wil hem helpen. Het is lastig een film te maken met twee verschillende regisseurs. Na het tragische overlijden van Zack's dochtertje werd hij vervangen door Josh. Uiteindelijk kom je met iets te zitten dat op een koe lijkt maar het hoofd heeft van een paard. Ik ben van mening dat de versie van Zack uitgebracht zou moeten worden''.

Ooit nog?
De nodige fans waren nogal teleurgesteld met de ietwat komische noot, die er uiteindelijk aan werd toegevoegd door Josh Whedon. Ook Jason Momoa, die Aquaman speelt, liet al eerder weten dat hij maar wat graag Snyder's versie zou willen zien. Hopen jullie ook dat het er ooit nog van komt?

16 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Mav Damian

Avatar

Nou, ik niet! De film zou toch niks verbeteren met zo'n regisseur visie.

Rich Art

Avatar

Ik hoop vooral dat dit gezeur een keer stopt... Of vraag WB om een mening en of een petitie zin heeft, of hou er over op om er over te blijven speculeren.

Frietgezicht

Avatar

Uiteindelijk kom je met iets te zitten dat op een koe lijkt maar het hoofd heeft van een paard.

Dat denkt die vriend van die NikkieTutorials ook.

CaptainCab

Avatar

Dure grap als hij écht de Snyder cut wil hebben, want de studio verplichtte Snyder al om zijn visie compleet te herschrijven in de scriptfase na het falen van Batman v Superman. Je kunt wellicht het gefilmde resultaat daarvan releasen met een hoop greenscreen shots en zonder sfx, maar daar worden ook niet veel mensen blij van, inclusief Warner Bros die het mainstream publiek zo snel mogelijk wil doen vergeten dat deze film überhaupt bestaat.

Frietgedicht

Avatar

Erg onwaarschijnlijk dat dit ooit gaat gebeuren.....De studio heeft hier niets bij te winnen maar alles te verliezen. https://www.youtube.com/watch?v=8pGlYF3xLrM

Jaws

Avatar

laat maar komen

baron nostalgia

Avatar

Ja waneer komt hij nu eindelijk een een keer uit!!!

Frietgezicht

Avatar

Zit er een natte Henry in? Dan weet ik wel iemand die de Snyder cut wil zien hier op FT Smiley face

Monojaxx

Avatar

@Frietje

Me me me!!!!! Lekker hoor zo'n kletsnatte HenrySmiley faceSmiley face

Misschien zit er voor jou wel een kleddernatte, licht ziltige Gal in Friet! Met de geur van Aquaman Smiley face

Artificialis

Avatar

Oh, dat gaat echt helpen.. Want Man of Steel en Batman v Superman: Dawn of Justice waren fantastische films.. NOT

Houdt er maar rekening mee dat de Snyder Cut misschien nog wel slechter is dan wat we van Joss Whedon hebben gekregen.

Sunspot

Avatar

Neem het Warner/DC top zeer kwalijk, dat ze niet inzagen waar ze mee bezig waren, na het stoppen van Snyder om logische redenen.

Die Josh Whedon heeft het verneukt gewoon. En de studio laat het gaan ook nog, moest 2 uur duren, in veel scenes niet eens geïnvesteerd ook, CGI.

Je kan het Snyder en zelfs Whedon eigenlijk niet kwalijk nemen, maar de top zeker wel

Wessel.jagt

Avatar

Hoop het wel maar denk het niet

rayman62

Avatar

Zowel Batman v Superman als Justice League zijn miskleunen om heel snel te vergeten

NieuwsFilm