Celebrity

Beroemde vrienden hielpen Ben Affleck met zijn alcolholprobleem

Dankzij de twee Marvel-acteurs bleef Affleck nuchter.

door FilmTotaal om 16:14 in Celebrity
Iedereen die een beetje het nieuws uit Hollywood volgt, weet dat de met een Oscar bekroonde acteur/regisseur Ben Affleck het niet altijd even gemakkelijk heeft gehad. Zo kwam zijn huwelijk met Jennifer Garner na 10 jaar tot een einde, iets wat Affleck nog steeds ziet als zijn grootste fout waar hij veel spijt van heeft. Ook heeft de beroemde acteur lange tijd alcohol problemen gehad, maar niemand minder dan Bradley Cooper hielp hem hier vanaf.

Nog niet zo heel lang geleden liet Brad Pitt weten dat Cooper hem heeft geholpen gedurende lastige periodes in zijn leven en om van de alcohol af te blijven. Nu laat ook Affleck weten dat hij een hand hulp kreeg van Cooper en van Iron Man-acteur Robert Downey Jr.: ''Ik heb nogal wat lastige periodes gekend, maar gelukkig zijn er mensen zoals Bradley en Robert. Zij hebben me echt gigantisch geholpen en ik kreeg zoveel steun van hen. Het zijn echt twee topgozers''

Goede kant op
Recentelijk liet Affleck weten dat het nu beter met hem gaat. Hij heeft dan ook getekend voor meerdere projecten, waarvan het eerstvolgende, The Way Back, volgende maand al verschijnt.

NieuwsFilm