Algemeen

Ook 'Rocky'-film 'Creed III' stapt binnenkort de ring in

Na deel 1 en 2 nu ook een derde Rocky spin-off.

door Bram de Groot om 09:05 in Algemeen
In 2015 was de boksfilm Creed van Black Panther-regisseur Ryan Coogler een groot succes. De soort van spin-off rond de zoon van één van de tegenstanders van Sylvester Stallone's Rocky Balboa kreeg in 2018 een vervolg en nu wordt er dus gewerkt aan een derde film in de reeks.

Ook deze film moet gaan draaien rond Adonis Creed van Michael B. Jordan die in Creed II nog afrekende met Drago Jr. Volgens The Hollywood Reporter heeft MGM de scriptschrijver Zach Baylin (King Richard) op het verhaal gezet.

Zeer succesvolle Creed-films
De twee Creed-films waren erg succesvol. Ondanks dat velen het eerste deel hoger hebben zitten dan het vervolg werd het tweede beter bezocht in de wereldwijde bioscoopzalen. Deel één noteerde 173,6 miljoen dollar wereldwijd. Creed II kwam tot een uitstekende 214,2 miljoen dollar.

Recent zou Stallone overigens nog gehint hebben naar een nieuwe spin-off waarin zijn Rocky Balboa een andere leerling heeft. Of dat plan ooit werkelijkheid wordt, zal de tijd uitwijzen.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

adofmirosch

Avatar

Laat maar komen, hoop dat deel 3 meer als deel 1 gaat worden. Deel 2 was iets te veel als de oude rocky films maar als nog een prima film.

Mav Damian

Avatar

Creed I en II vond ik beide zeer goede films, dus deel III mag van mij ook zeker komen.

Marcelo

Avatar

Sylvester Stallone wordt dit jaar al 74 jaar oud en is nu al 50 jaar actief in de filmwereld. Deze man gaat echt door totdat hij er letterlijk bij neervalt. Ik ben een grote fan van de Rocky films en vond beide Creed films ook goed, dus ik zeg laat maar komen!

GreenHornet

Avatar

Zeker tegen de zoon van Clubber Lang

ridjieddo

Avatar

Ik kijk al uit naar een nieuwe training montage met een geweldige soundtrack

Decepticon

Avatar

Stallone hintte inderdaad dat hij dan een (Mexicaanse?) emigrant zou trainen die geen verblijfsvergunning krijgt en weet terug moet naar eigen land.

Maar een zoon of ander familielid van Clubber Lang zou ik ook geen probleem vinden.

Het zou imo in ieder geval wel om Adonis Creed moeten blijven gaan.

ulvrin

Avatar

Er komt een moment dat genoeg spinoff zijn gemaakt. Creed is al genoeg. Ik vind dat schrijvers de laatste 10 jaar heel erg lui zijn geworden. Kom met een originele verhaal en niet sequals, prequals, spin offs

PRIME

Avatar

Weinig geld voor deze films, terwijl ze zo top zijn..

Fluffer

Avatar

Ik vond de eerste nogal aan de saaie kant en heb dus de tweede niet bekeken maar als hij meer als de oude Rocky films is moet ik dat misschien toch maar eens doen .

NieuwsFilm