Algemeen

Officiële titel 3e 'Jurassic World'-film bekendgemaakt!

De opnames van het slotstuk zijn begonnen.

door Jeffrey Kouters om 23:14 in Algemeen
Nu de opnames van het slotstuk in de Jurassic World-trilogie zijn begonnen, heeft regisseur Colin Trevorrow ook eindelijk de officiële titel van de dinofilm bekendgemaakt: Jurassic World: Dominion.

Trevorrow maakte de titel bekend via zijn nieuwe Instagram-account. De filmmaker heeft de fans van de Jurassic-films beloofd hen via die pagina op de hoogte te zullen houden van de productie en exclusieve content van achter de schermen te zullen delen. Eerder onthulde Trevorrow al dat het derde deel een 'viering van de gehele Jurassic Park-franchise' zal worden.

Dit bericht bekijken op Instagram

Day One #jurassicworld

Een bericht gedeeld door Colin Trevorrow (@colin.trevorrow) op


Sterrencast
In het laatste hoofdstuk keren onder meer Chris Pratt (Owen Grady), Bryce Dallas Howard (Claire Dearing), Laura Dern (Ellie Sattler), Sam Neill (Alan Grant), Jeff Goldblum (Ian Malcom), Jake Johnson (Lowery Cruthers), Omar Sy (Barry Sembane), Justice Smith (Franklin Webb) en Daniella Pineda (Zia Rodriguez) terug.

Jurassic World: Dominion moet vanaf de zomer van volgend jaar in de bioscopen te zien zijn!

19 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Civilian Supreme

Avatar

Duf. Op de een of andere manier staan subtitels altijd wel een beetje goedkoop.

Coola

Avatar

Oké niet wat ik verwacht had, maar met het feit dat de dinosauriërs nu los rond lopen wel een logische titel.

Rich Art

Avatar

Is dit al officieel de titel dan? Ik dacht juist slechts een werktitel eigenlijk...

Monojaxx

Avatar

Beetje apart dat een paar ontsnapte dino's als de T-Friet, Coolasaurus en nog een paar anderen zorgen voor een wereld dominantie, zoals de titel suggereert?
Zal wel weer zo'n overdreven film worden. Wat mis ik de aanpak van de originele trilogie.

Robbepost

Avatar

@Mono

In het verschrikkelijke Fallen Kingdom gaan er ook wat ongure types met allerlei eieren en embryo's naar allerlei locaties. Wellicht dat daar ook wat uit voortkomt.

Coola

Avatar

@Monojaxx

Onder andere gingen er in de op 2 na beste film in de Franchise a.k.a. Fallen Kingdom een aantal Russen vandoor met gekochte dino's en embryo's. Die zullen het vast verneukt hebben.

John Wayne

Avatar

@ Monojaxx
Was die eerste trilogie echt zo briljant? Alleen deel 1 was superieur aan alle nakomelingen. Deel 2 was aardig, maar vertoonde een plotgat waar een kudde dinosauriërs doorheen kon rennen. Deel 3 was gewoonweg slap.

Monojaxx

Avatar

@Robbepost @Coola

Daar kunnen jullie wel eens gelijk in hebben. Zo had ik het nog niet gezien...thanx.

Monojaxx

Avatar

@John Wayne

Deel 1 was zeker de beste, deel 3 vond ik juist extra spannend door de Spinosaurus. Deel 2 vond ik de mindere. Maar al met al beter dan de laatste films vind ik.

Frietgezicht

Avatar

@ Mono, de T-Friet blijkt superzaad te hebben en plant zich gigantisch snel voort. De Coolasaurus komt de zolder niet af dus hebben de mensen geen last van.

JP is een classic maar ik vond deel 2 eigenlijk best een aardige film alleen de climax in de stad maakt de film slechter en dat meisje die de raptor schopt hielp ook niet.
Deel 3 is popcornvermaak die niet eens een climax heeft.

Guyon2002

Avatar

@Rich Art
De werktitel is Arcadia

Monojaxx

Avatar

@T-Friet

HahaSmiley face

Fluffer

Avatar

Geen slechte titel maar dat doet er eigenlijk niet toe , het gaat om de film en ik hoop dat die beter is dan de 2 vorige .

Civilian Supreme

Avatar

The lost world vond ik destijds echt een goede film en waardig vervolg, wat Friet al aanhaalt die acrobatische scene had niet gehoeven en het eind was wat overdreven. Voor de rest eigenlijk gewoon een heel goed deel en eigenlijk de beste na 1. Ook Jp3 was wel aardig op wat slechte cgi en anticlimax na.
Met elk vervolg zie je toch wel een dalende lijn want JW was aardig maar toch ook weer een stapje terug.

Goku32

Avatar

The planet of the dino riders

Goku32

Avatar

Frietgezicht deel 3 was een poepfilm, met zoveel dingen dat zo ongeloofwaardig is. Zoals een kind dat 2 weken overleeft op een eiland met allemaal gevaarlijke dino,s Hahahah. Het enige leuke aan deel 3 was het vliegtuig moment met de droom

Xenolicker

Avatar

Staat niet in het rijtje van een bericht laatst waar de echte titel bij zou staan, bevestigd door regisseur Colin Trevorrow; ik geloof niks meer...

Frietgezicht

Avatar

@ Goku, JP 3 is typisch zo’n film waar ik wel van kan genieten maar niet ga verdedigen want ik zie de minpunten.
Het is eigenlijk een macdonalds achtige maaltijd, simpel voer.

Goku32

Avatar

Inderdaad Frietgezicht

NieuwsFilm

meest populair