Algemeen

'Snake Eyes' is klaar om 'G.I.Joe'-franchise nieuw leven in te blazen

De opnames zitten erop voor hoofdrolspeler Henry Golding.

door Timothy van Damme om 07:22 in Algemeen
In een Instagram-bericht laat hoofdrolspeler Henry Golding weten dat de opnames voor Snake Eyes na vier maanden afgerond zijn. Deze vonden plaats in Amerika en Japan, waar het verhaal zich ook zal afspelen.

Golding is aan een enorme opmars bezig in Hollywood. Zijn droomdebuut beleefde hij in 2018 met het succesvolle Crazy Rich Asians en momenteel is hij te zien in The Gentlemen. Nu gaat hij het ook als actieheld proberen in de titelrol van Snake Eyes.

Rivaliteit
Snake Eyes is altijd één van de meest populaire personages van G.I. Joe geweest, dus het is niet gek dat men hem nu een solofilm geeft. Het is nog niet bekend of deze verbonden zal zijn met G.I. Joe: The Rise of Cobra en G.I. Joe: Retaliation, waar het personage gespeeld werd door Ray Park.

Als men de strips en tekenfilms eer wil aandoen, zal Henry Golding het van zijn fysieke kant moeten hebben, want de ninja spreekt nooit. Zijn belangrijkste tegenstander is Storm Shadow, een ambitieuze krijger die dezelfde meester diende, maar uiteindelijk voor Cobra koos. Hun rivaliteit staat centraal in het verhaal van Snake Eyes.Snake Eyes verschijnt op 22 oktober in de bioscoop.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Maikjax

Avatar

Ik hoop het zo, dat dit goed word aangepakt . Zelf vind ik het een mooie personage en nostalgie.

NieuwsFilm