Celebrity

Foto's van slapende Taika Waititi krijgen de 'Jojo Rabbit'-regisseur wakker

"Eindelijk!"

door FilmTotaal om 08:40 in Celebrity
Dat Thor: Ragnarok-regisseur Taika Waititi niet helemaal goed bij zijn hoofd is, is inmiddels wel bekend. De 44-jarige Nieuw-Zeelander maakt films waar hij dol op is en doet dat op een eigenzinnige manier. Vermoedelijk zal dat aardig wat energie kosten, want er zijn inmiddels een hoop foto's online gekomen waarin we de filmmaker dutjes zien doen. Op de set en vele andere plekken.

Dat maakte hijzelf bekend via Twitter, zie hieronder. Waititi, overduidelijk een liefhebber van schoonheidsslaapjes, meldde: "Eindelijk! Een plek voor alle foto's. En er zijn er nog meer ook. Mensen met slapende Taika-foto's moeten naar voren komen. Dit is een veilige plek." Bekijk alle slaapverwekkende beelden hier.


Oscar
Taika Waititi mag zich sinds begin deze maand een Oscarwinnaar noemen. Hij sleepte het gouden beeldje binnen voor Beste bewerkte scenario. Dit deed hij met zijn oorlogskomedie Jojo Rabbit, die gebaseerd is op het boek Caging Skies van Christine Leunens uit 2008. Toen de filmmaker op het podium stond om zijn prijs in ontvangst te nemen, was hij een beetje de weg kwijt. Later vertelde Waititi hoe dat kwam.

Het was "best gaaf" om te winnen, maar in het bijzijn van al die mensen te staan niet bepaald. "Afschuwelijk," gaat Waititi verder. "Alles dat je denkt te gaan zeggen ben je vergeten en zodra je daar staat wil je alles zo snel mogelijk eruit hebben. Het lag niet aan de zenuwen. Ik stond daar een tijdje verbijsterd, maar... Normaal ben ik niet sprakeloos. Dat was zo'n zeldzaam moment dat mijn hoofd niet werkte."

NieuwsFilm