Nieuwe castleden voor 'Turner & Hooch'-remake op Disney+

Nieuwe castleden voor 'Turner & Hooch'-remake op Disney+

Tom Hanks is in elk geval nergens te bekennen...

Na de casting van Josh Peck (Drake and Josh) als hoofdrolspeler in de reboot van de geliefde buddy-cop comedy Turner & Hooch uit 1989, heet Disney+ aangekondigd dat Carra Patterson en Lyndsy Fonseca de vrouwelijke hoofdrollen in de serie zullen spelen.

Peck speelt in de film Scott Turner, die in de oorspronkelijke versie werd gespeeld door Oscarwinnaar Tom Hanks. Turner wordt omschreven als een ambitieuze, doodserieuze U.S. Marshall die tegen wil en dank een grote bordeauxdog erft van zijn overleden vader. Uiteindelijk blijkt de hond, die de naam Hooch draagt, precies de partner te zijn die hij nodig heeft.

Fonseca & Patterson
Fonseca zal op haar beurt de rol spelen van Laura, Scotts zus en moeder van de 7-jarige Matthew, een echte hondenliefhebber. Laura en Scott hebben een hechte band en komen er samen achter dat de dood van hun vader misschien geen ongeluk is geweest. Patterson speelt ten slotte Scotts vriendin Jessica, die qua karakter het tegenovergestelde is van Scott. Zij verwelkomt de komst van Hooch dan ook met open armen.

De regie van Turner & Hooch is in handen van Matt Nix, die een productie-deal heeft gesloten met 20th Century Fox. Josh Levy zal op zijn beurt dienst doen als uitvoerend producent.

NieuwsFilm

meest populair