Algemeen

Tom Holland serieus gevraagd voor remake 'Back to the Future'

De Britse filmster heeft zich laten inspireren door de geslaagde deepfakevideo die onlangs opdook.

door Jeffrey Kouters om 12:32 in Algemeen
Vorige week dook er een deepfakevideo op waarin Tom Holland en Robert Downey Jr. als respectievelijk Marty McFly en Doc Brown uit Back to the Future (1985) te zien waren. Holland kan wel lachen om alle aandacht die de video genereerde, en is nu serieus aan het bekijken of hij daadwerkelijk samen met Downey een scène uit de iconische film tot leven kan brengen.Lees ook:


Tom Holland heeft er wel oren naar om in de huid te kruipen Marty McFly. Sterker nog: in het verleden is hij zelfs gepolst voor een remake. Dat onthult hij op BBC Radio 1. "Ik zou liegen als ik zou ontkennen dat ik ooit gesprekken heb gevoerd over een mogelijke remake", vertelt Holland als hem gevraagd wordt naar de veelbesproken deepfakevideo. Toch is hij terughoudend. "Het gaat hier om een van de meest perfecte films ooit, eentje waar geen betere versie van te maken is", meent hij.

Deur op een kier
Holland heeft echter wel een ander leuk ideetje. "Ik sta er wel voor open om die ene scène uit de video na te maken met Robert - gewoon voor de lol", zegt hij. De acteur heeft ook al bedacht bij wie hij de benodigde middelen daarvoor kan halen. "Robert zou het project kunnen financieren, want hij barst van het geld", grapt hij. "Ik reken gewoon mijn gebruikelijke tarief". De ambities van Holland zijn serieus: "Ik denk dat we dit verschuldigd zijn na die deepfakevideo".

15 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Hiss

Avatar

Een remake van Back to the Future?! Zoals Tom Holland zegt is dat nu juist een film die dat nooit nodig zal hebben. Ik vraag me af uit welke hoek die debiele gedachte kwam.

Novarellum

Avatar

Hiss:
Je wekt de indruk het stuk niet volledig gelezen te hebben.

Goku32

Avatar

Gelukkig komt dat er nooit hopelijk

Wollie1968

Avatar

Kennelijk heeft men in Hollywood geen inspiratie meer ..

SunChaser

Avatar

tom kan toch een van Docs kleinkinderen zijn

Hiss

Avatar

@Novarellum
Waarom?

Marklar

Avatar

Hij heeft wel humor die Holland

Molemanski

Avatar

@Hiss Nog steeds waarom vragen. Lees het artikel nou eens goed. Wat Tom precies zegt.

Hiss

Avatar

@Molemanski
Hier mijn verslag van begrijpend lezen:
Tom Holland is ooit benaderd om zijn medewerking te verlenen aan een remake van Back to the Future. Maar hij vindt de film zoals deze is al perfect. Dus een remake lijkt hem niet nodig. Wel lijkt het hem leuk om een scène na te spelen uit de film met Robert Downey Jr.
Hiss is met hem eens dat een remake totaal niet nodig is om dezelfde reden. Hiss vraagt zich ook af wie Tom Holland heeft benaderd met dat stomme idee om een remake van Back to the Future te maken.
Dit was mijn verslag.

Joost284

Avatar

Aan de ene kant lijkt het me mega vet als er nog een vervolg op de trilogy komt, maar laat het er dan eentje zijn. En zoals Tom al zegt: het zijn perfecte films.

Maac

Avatar

Remakes worden zelden gemaakt omdat ze het "nodig" hebben. Meestal is het een commerciële overweging en in principe is dat niet onterecht.
Echter, als je liever naar iets anders kijkt, ga je gewoon niet naar de bioscoop.

Sunspot

Avatar

Laat die franchise zitten joh

Maar als iemand Fox zou moeten vervangen per se, dan zeker Tom Holland

Bintzak

Avatar

Een deel 4 is welkom, een remake niet.

Mas7

Avatar

N O O I T D O E N.

NieuwsFilm

meest populair