Tom Holland serieus gevraagd voor remake 'Back to the Future'

Tom Holland serieus gevraagd voor remake 'Back to the Future'

De Britse filmster heeft zich laten inspireren door de geslaagde deepfakevideo die onlangs opdook.

Vorige week dook er een deepfakevideo op waarin Tom Holland en Robert Downey Jr. als respectievelijk Marty McFly en Doc Brown uit Back to the Future (1985) te zien waren. Holland kan wel lachen om alle aandacht die de video genereerde, en is nu serieus aan het bekijken of hij daadwerkelijk samen met Downey een scène uit de iconische film tot leven kan brengen.

Bekijk de afbeelding

Lees ook:


Tom Holland heeft er wel oren naar om in de huid te kruipen Marty McFly. Sterker nog: in het verleden is hij zelfs gepolst voor een remake. Dat onthult hij op BBC Radio 1. "Ik zou liegen als ik zou ontkennen dat ik ooit gesprekken heb gevoerd over een mogelijke remake", vertelt Holland als hem gevraagd wordt naar de veelbesproken deepfakevideo. Toch is hij terughoudend. "Het gaat hier om een van de meest perfecte films ooit, eentje waar geen betere versie van te maken is", meent hij.

Deur op een kier
Holland heeft echter wel een ander leuk ideetje. "Ik sta er wel voor open om die ene scène uit de video na te maken met Robert - gewoon voor de lol", zegt hij. De acteur heeft ook al bedacht bij wie hij de benodigde middelen daarvoor kan halen. "Robert zou het project kunnen financieren, want hij barst van het geld", grapt hij. "Ik reken gewoon mijn gebruikelijke tarief". De ambities van Holland zijn serieus: "Ik denk dat we dit verschuldigd zijn na die deepfakevideo".

NieuwsFilm

meest populair