Celebrity

Lady Gaga onthult nieuwe single 'Stupid Love'; videoclip gefilmd met iPhone

De zangeres werkte samen met Apple voor haar nieuwe nummer.

door FilmTotaal om 12:31 in Celebrity
Lady Gaga is terug van weggeweest. Vanmorgen verscheen namelijk haar nieuwe single Stupid Love, een popnummer met duidelijke disco-invloeden. Extra interessant is de bijbehorende videoclip: deze blijkt namelijk met een iPhone te zijn gefilmd.

Lady Gaga maakt vandaag haar rentree met Stupid Love, de eerste single van haar aankomende album Chromatica. Het is de eerste muziek die ze uitbrengt na de soundtrack van A Star Is Born (2018). Voor het nummer Shallow uit die film won ze zelfs een Oscar. Haar laatste soloalbum - Joanne - stampt alweer uit 2016.

Appeltje eitje
Gaga blijkt voor de bijbehorende videoclip de handen ineen te hebben geslagen met Apple. Deze is namelijk volledig opgenomen met een iPhone 11 Pro. Apple is duidelijk trots op de samenwerking: het techbedrijf wijdt op de voorpagina van zijn site de nodige aandacht aan de clip.


De beelden bewijzen maar weer dat het tegenwoordig gewoon mogelijk is om professionele clips te maken op een smartphone en dat peperdure camera's daar niet meer per sé voor nodig zijn.NieuwsFilm

meest populair