Brute posters 'Monster Hunter' met Milla Jovovich en Tony Jaa

Brute posters 'Monster Hunter' met Milla Jovovich en Tony Jaa

Van de makers van Resident Evil.

Alweer in november 2018 zagen we een eerste foto uit de film Monster Hunter van regisseur Paul W.S. Anderson en filmstudio Sony Pictures. Daarna werd het best wel stil rond het project.

Nu komt het verschijningsmoment dichterbij en lijkt het erop dat de promotiecampagne vanaf nu gaat draaien. Hieronder zie je namelijk twee eerste posters voor de fantasy- / actiefilm waarin actrice Milla Jovovich (Resident Evil) en de Thaise martial arts legende Tony Jaa (xXx: Return of Xander Cage) jacht maken op bijzonder gevaarlijke en krachtige monsters.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding
In Monster Hunter worden luitenant Artemis (Jovovich) en haar loyale soldaten vervoerd naar een andere wereld vol brute monsters en krijgt de zelfverzekerde luitenant de schok van haar leven. In haar wanhopige strijd om te overleven zal Artemis moeten samenwerken met een mysterieuze man (Jaa) die een manier heeft gevonden om terug te vechten tegen de vele monsters.

Vanaf 15 oktober is Monster Hunter te zien in de Nederlandse bioscoopzalen. De trailer lijkt niet heel ver van ons verwijderd.

NieuwsFilm

meest populair