Cartoon-verfilming 'M.A.S.K.: Mobile Armored Strike Kommand' vindt scenarist

Cartoon-verfilming 'M.A.S.K.: Mobile Armored Strike Kommand' vindt scenarist

F. Gary Gray (Fast and Furious 8, Straight Outta Compton) regisseert.

Scenarist Chris Bremner is ingehuurd om het script te schrijven van M.A.S.K., een film gebaseerd op de populaire speelgoedijn en cartoon uit de Jaren '80. Het betreft een nieuwe samenwerking tussen Paramount en Hasbro, die eerder met veel success de Transformers-franchise nieuw leven wisten in te blazen.

M.A.S.K. was een speelgoedlijn die de beste aspecten van concurrenten G.I. Joe en Transformers probeerde te combineren. Het verhaal van de tekenfilm ging over de Mobile Armored Strike Kommand, een commando-eenheid die het met transformerende gepantserde voertuigen moet opnemen tegen V.E.N.O.M., ofwel de Vicious Evil Network of Mayhem. Details over het script van van Bremner worden momenteel nog geheimgehouden.

Een ervaren regisseur
F. Gary Gray is door Paramount gestrikt om de film te produceren en regisseren via zijn Fenix Studios. Gray is geen vreemde in de blockbuster-wereld: zo regisseerde hij Fast and Furious 8, maar ook het vorig jaar verschenen Men in Black International. Scenarist Bremner werkt ondertussen ook aan het script van avonturen-sequel National Treasure 3 met Nicolas Cage.

NieuwsFilm

meest populair