Grootse nieuwe trailer 'Braveheart'-sequel 'Robert the Bruce'

Grootse nieuwe trailer 'Braveheart'-sequel 'Robert the Bruce'

Angus Macfadyen is na 25 jaar opnieuw te zien als het personage uit Braveheart.

Screen Media Films heeft een nieuwe trailer onthuld van de Schotse historische dramafilm Angus Macfadyen. De film, die werd geregisseerd door de Australische Richard Gray, laat het turbulente leven van Robert the Bruce zien in de Jaren na de gebeurtenissen van Oscarwinnaar Braveheart.

Robert the Bruce werd vorig jaar voor het eerst vertoond tijdens het Edinburgh Film Festival. Naast de terugkerende Angus Macfadyen (als Robert the Bruce), zien we in de film ook acteurs als Jared Harris, Zach McGowan, Daniel Portman, Emma Kenney, Melora Walters, Anna Hutchison, Talitha Eliana Bateman, Patrick Fugit, Gabriel Bateman en Kevin McNally. De trailer kun je natuurlijk hieronder bekijken.

Drama en intrige
Schotland in 1306: Robert the Bruce benoemt zichzelf tot koning en doet er alles aan om de vrijheid van Schotland te behouden. Dat wordt echter moeilijk gemaakt door de grote militaire macht van Engeland. Het leger van Robert the Bruce wordt keer op keer verslagen en de adel van Schotland toont geen vertrouwen meer in hem.

Het is nog onduidelijk wanneer we Robert the Bruce in Nederland kunnen zien.



NieuwsFilm

meest populair