Celebrity

Doutzen Kroes heeft last van wilde vrijpartij (video)

Het supermodel laat haar volgers meegenieten via Instagram.

door FilmTotaal om 14:21 in Celebrity
Doutzen Kroes is momenteel in Parijs voor de Fashion Week. Dat Parijs de stad van de liefde is, weet het Friese supermodel nu zeker: haar hotelburen gingen afgelopen nacht namelijk nogal flink tekeer met elkaar. Kroes deed live verslag via Instagram.

Als topmodel weet Doutzen Kroes (35) dat een goede nachtrust belangrijk is. Helaas kreeg de blondine gisteren geen kans om te slapen. De gasten in de hotelkamer naast haar waren namelijk ontzettend lang en luidruchtig aan het vrijen met elkaar.

Gezellig meeluisteren
"Kunnen jullie het horen?", vraagt Kroes aan haar fans in een filmpje dat ze gisteren deelde vanuit haar kamer. "Ik weet niet wat ik hiervan moet vinden. Ze stoppen maar niet", verzucht de Friese schone. De vrijende vrouw gilt ook behoorlijk hard. "Zou ze het nou lekker vinden?", vraagt Kroes zich af.

Viezeriken
Kroes vindt zichzelf stiekem wel een klein viezerikje, omdat ze haar buren zo aan het afluisteren is. "Jeetje, wat ben ik eigenlijk een smeerlap", grapt ze in een van de video's, die ze heeft gedeeld met haar miljoenen Instagram-volgers.

NieuwsFilm

meest populair