Dochter Steven Spielberg gearresteerd voor zware mishandeling

Dochter Steven Spielberg gearresteerd voor zware mishandeling

Mikaela blijkt een behoorlijk 'stoute meid' te zijn.

Mikaela Spielberg, de dochter van Steven Spielberg, is zaterdagochtend opgepakt op verdenking van huiselijk geweld. Dat melden diverse Amerikaanse media. Volgens haar verloofde is er echter sprake van een 'groot misverstand'.

Mikaela Spielberg (23) kwam vorige week groot in het nieuws na het bekendmaken van haar verdere ambities in de pornoindustrie - een carrièremove waar haar beroemde vader zich behoorlijk voor schaamt. Mikaela was al actief als webcamgirl, maar wil haar spannende carrière nu naar nieuwe hoogten brengen.

Stoute meid
Dit weekend is Mikaela weer in het nieuws. Gisteren is ze in haar woonplaats Nashville namelijk door de politie opgepakt en afgevoerd naar de gevangenis op verdenking van huiselijk geweld. Daar heeft de geadopteerde dochter van Spielberg, ondanks dat haar borgsom al was betaald, twaalf uur lang moeten brommen (schijnbaar een standaardprocedure bij huiselijk geweld).

Krijgt een staartje
Hoewel Mikaela nu weer op vrije voeten is, en er volgens haar vriend Chuck Pankow (47) sprake is van een 'misverstand', is de zaak nog niet afgedaan. Maandag 9 maart mag Mikaela het incident namelijk nog even komen toelichten voor de rechter.

NieuwsFilm

meest populair