Afwijkende poster en financieel vooruitzicht 'No Time to Die'

Afwijkende poster en financieel vooruitzicht 'No Time to Die'

Dit doet denken aan de Marvel en Star Wars-films.

De filmposters van de huidige reeks James Bond-films met Daniel Craig zijn vaak een stuk stijlvoller dan bij de oudere films, met veelal de nadruk op de geheim agent zelf. Nu is er echter een poster voor No Time to Die verschenen die wel erg lijkt op de posters van onder meer Marvel en misschien een beetje de posters van de oudere Bond-films.

Maar eerst de box office-voorspelling. Volgens Box Office Pro gaat No Time to Die uitkomen op een premièreweekend van zo'n $88,0 miljoen. Dat is zo'n $18 miljoen meer dan de opening van Spectre uit 2015 en nagenoeg gelijk aan de Noord-Amerikaanse aftrap van Skyfall uit 2012. Overigens is de film in China uitgesteld en dat zal waarschijnlijk leiden tot een mindere totaalopbrengst wereldwijd. Al zal de film daar vroeg of laat waarschijnlijk wel verschijnen.

Opvallende poster
Het onderstaande nieuwe affiche richt zich in tegenstelling tot de eerdere posters meer op de vele personages en actie in de 25e Bond-film. Zo krijg je een blik op Rami Maleks Safin, Lashana Lynchs Nomi, Léa Seydoux' Madeleine Swann, Ana de Armas' Paloma en Ben Whishaws Q.

Cary Fukunaga's No Time to Die is vanaf 2 april in de Nederlandse bioscoopzalen te zien.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair