Indrukwekkende fan-made trailer 'Batman: The Three Jokers'

Indrukwekkende fan-made trailer 'Batman: The Three Jokers'

Over niet al te lang kunnen we een mini-series van dit verhaal verwachten!

In de laatste twaalf jaar hebben we maar liefst 3 Jokers voorbij zien komen. Zo speelde Heath Ledger in 2008 een weergaloze rol in The Dark Knight, waarvoor hij een Oscar won. In 2016 was Jared Leto in Suicide Squad aan de beurt, al werden zijn prestatie en de film erg tegenvallend onthaald. Joaquin Phoenix wist wel zeer hoge ogen te gooien in de recente Joker film van Todd Phillips. In de erg goed gemaakte onderstaande fan-made trailer delen de drie Jokers het scherm.

De maker van de video, Eli Q, heeft zich zonder twijfel laten inspireren door de strip Justice League #42, waarin Batman erachter komt dat er niet een maar drie Jokers zijn. Dit verhaal was een succes, iets wat het DC Black Label wel zin gaf om meer te maken. Een nieuw verhaal in de vorm van een driedelige miniserie, genaamd Batman: The Three Jokers, komt er dan ook aan. Deze zal worden geschreven door de beroemde Geoff Johns, terwijl Jason Fabok de tekeningen zal verzorgen.

De trailer
Fan-made trailers en posters zijn vandaag de dag soms zelfs beter dan het 'echte' werk. Zo vroeg niemand minder dan Zack Snyder aan fans om een poster te ontwerpen voor zijn director's cut van Justice League, mocht die er ooit komen. Ook deze trailer is meer dan de moeite waard om gedeeld te worden.



NieuwsFilm

meest populair