Mark Ruffalo wil een 'Professor Hulk'-film met Wolverine

Hoe gaaf zou dat zijn: Hulk vs Wolverine.

In Avengers: Endgame (2019) zagen we opeens een compleet andere Hulk dan we gewend waren. In Thor: Ragnarok (2017) had de Hulk zichzelf al duidelijk meer onder controle, maar in Endgame was er opeens Professor Hulk. Acteur Mark Ruffalo wil nu een film met deze Groene Goliath.

Professor Hulk of Smart Hulk is een Hulk waarbij we de Hulk zien, maar Bruce Banner het voor het zeggen heeft. Zo ontstaat er een soort van ideale combinatie tussen beide verschijningen. Het is nog steeds niet bekend wanneer Hulk terugkeert in het Marvel Cinematic Universe, maar als het aan Ruffalo ligt dan wordt dat in een Professor Hulk-film en dan het liefst met Wolverine.


"Om eerlijk te zijn. Ik wil de film zien waarin Banner en Hulk het moeten uitvechten en waarvan de Professor zo'n beetje het resultaat is. Kevin Feige, luister je? We willen Professor Hulk. De enige persoon in het universum waar Hulk bang voor is, is Banner en ik wil de ultieme krachtmeting tussen de twee zien. En misschien Wolverine."

She-Hulk een optie
Overigens is de kans aanwezig dat Ruffalo te zien zal zijn in de Disney+ serie She-Hulk. Hij zou voor een aandeel in gesprek zijn met Marvel Studios. De serie zou in 2021 of 2022 moeten verschijnen. In de Marvel-animatiefilm What If...? is hij sowieso te horen.

NieuwsFilm

meest populair