Trailer voor Disney's grootse fantasyfilm 'Artemis Fowl'!

Trailer voor Disney's grootse fantasyfilm 'Artemis Fowl'!

De grote avonturen-fantasyfilm van Kenneth Branagh.

Na films te hebben gemaakt als Murder on the Orient Express uit 2017 en Thor uit 2011 besloot regisseur / acteur Kenneth Branagh aan de slag te gaan met een verfilming van de boekenserie rond de gelijknamige jonge meestercrimineel Artemis Fowl, geschreven door Eoin Colfer.

Via Walt Disney Studios zie je hieronder nu de tweede trailer voor de fantasyfilm Artemis Fowl. De film moest eigenlijk al op 7 augustus 2019 verschijnen, maar werd uitgesteld.


Artemis Fowl volgt de 12-jarige Artemis Fowl (Ferdia Shaw), een afstammeling van een familie criminele masterminds. Hij belandt bij toeval in een strijd tegen een krachtige verborgen groep feeën. Hij komt in aanraking met Holly Short (Lara McDonnell), een elf en de eerste vrouwelijke kapitein van LEPrecon en Commander Root (Judi Dench), de geharde commandant van LEPrecon.

Andere rollen zijn voor kleine en grote namen als Colin Farrell, Tamara Smart, Nonzo Anozie en Josh Gad. Nu staat Artemis Fowl vast op 27 mei dit jaar. Check hieronder ook de bijhorende poster!


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair