Meghan Markle op zoek naar superheldenrol bij Marvel of DC?

Meghan Markle op zoek naar superheldenrol bij Marvel of DC?

De vrouw van prins Harry zou graag haar acteerwerk weer willen oppakken.

Meghan Markle wil dolgraag een rolletje spelen in een superheldenfilm van Marvel of DC. Dat schrijft The Daily Mail. Markle zou haar acteercarrière weer voorzichtig willen oppakken nu zij en haar man, prins Harry, het Britse koningshuis de rug toe hebben gekeerd.

Meghan Markle en prins Harry willen graag financieel onafhankelijk worden en niet meer teren op de royale uitkeringen van het koningshuis. Om die reden zou Meghan ook graag weer wat klussen willen doen in Hollywood. Haar agent schijnt dan ook actief op zoek te zijn naar werk voor haar.

"Ze wil graag een rol in een grote ensemblefilm", weet een insider te melden aan de Britse tabloid. "Ze heeft al wat voice-overwerk gedaan voor Disney en heeft nu haar zinnen gezet op een superheldenfilm, als stemactrice of zelfs op beeld". Het team van Meghan schijnt ook al enkele afspraken in Hollywood voor haar te hebben geregeld.

Kleine rol, groot salaris
Waarom gaat Meghan niet direct voor een hoofdrol? "Ze is zich ervan bewust dat ze geen actrice is die een volledige film in haar eentje kan dragen", vertelt de bron. "Ook het feit dat ze is wie ze is, werkt afleidend".

Meghan zoekt dus specifiek naar een bescheiden rol die goed betaalt. Ze heeft verder geen zin om in het middelpunt van de aandacht te staan, en dat is ook niet gek na haar verschrikkelijke ervaringen met de (roddel)pers.

NieuwsFilm

meest populair