Antonio Banderas naast Tom Holland in gameverfilming 'Uncharted'

Antonio Banderas naast Tom Holland in gameverfilming 'Uncharted'

De opnames van de langverwachte verfilming beginnen zeer spoedig.

Volgens Variety zal de Oscar-genomineerde Antonio Banderas te zien zijn naast Tom Holland en Mark Wahlberg in de langverwachte gameverfilming Uncharted van Sony Pictures. Daarbij is bekend geworden dat Ruben Fleischer officieel heeft getekend voor de regie van de film. Naast Banderas zijn ook Sophia Ali en Tati Gabrielle gecast in de film, waarvan de opnames ergens in de komende weken gaan beginnen.

Uncharted is een prequel op de gamereeks, en gebruikt een aantal sequenties in Uncharted 3: Drake's Deception als basis. In die scenes zien we hoe Nathan Drake (Holland) zijn partner Victor Sullivan (Wahlberg) ontmoet. Er zijn al behoorlijk wat versies van het script geschreven, maar degene die gebruikt gaat worden werd geschreven door Rafe Judkins, Art Marcum en Matt Holloway.

El Dorado
In Uncharted gaan we zien hoe Nathan Drake, een afstammeling van avonturier Sir Francis Drake, de locatie ontdekt van El Dorado, de gouden stad. Zijn zoektocht wordt echter gedwarsboomd wanneer een concurrerende schattenjager opduikt en gemuteerde nazaten van de Nazi's roet in het eten gooien.

Uncharted moet in maart 2021 wereldwijd de bioscopen bereiken.

NieuwsFilm

meest populair