Michiel Huisman als duistere sekteleider in trailer 'The Other Lamb'

Michiel Huisman als duistere sekteleider in trailer 'The Other Lamb'

Check ook de twee posters!

De nieuwe horror/thriller The Other Lamb gaat over een meisje dat werd geboren binnen een sekte die enkel uit vrouwen bestaat, maar die wordt geleid door een man. Langzaamaan begint ze te twijfelen aan de dingen die hun leider ze probeert wijs te maken, maar tegelijkertijd ook aan haar eigen realiteit. Check snel de trailer en twee posters!


Haar hele leven is de sekte waarbinnen ze werd geboren het enige dat Selah (Raffey Cassidy) heeft gekend. Samen met een groep vrouwen leeft ze afgesloten van de rest van de wereld, in een afgelegen bos en onder leiding van een messias-achtige, duistere man genaamd Shepherd (Michiel Huisman).

Visioenen
Wanneer Selah's wereld wordt opgeschud door nachtmerrie-achtige visioenen en verontrustende onthullingen, begint ze alles binnen haar bestaan in twijfel te trekken, zo ook haar toewijding naar de steeds gevaarlijker wordende Shepherd.

De rest van de cast bestaat uit Denise Gough, Kelly Campbell, Eve Connolly en Isabelle Connolly. The Other Lamb werd geregisseerd door de Poolse filmmaker Malgorzata Szumowska (Happy Man, 33 Scenes from Life).

De film, met een scenario van C.S. McMullen, draait vanaf 3 april in de States. Over een Nederlandse release is (nog) niets bekend.


Bekijk de afbeelding


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair