Mark Wahlberg vergelijkt 'Uncharted' met 'Indiana Jones'

Mark Wahlberg vergelijkt 'Uncharted' met 'Indiana Jones'

Wat kunnen we verwachten van de film?

Al jaren wordt er gesproken over een Uncharted film, maar nu zit er sinds een paar maanden eindelijk weer shot in de zaak. Aanvankelijk werd Mark Wahlberg gecast als de hoofdrolspeler, de schattenjager Nathan Drake, maar deze rol ging uiteindelijk toch naar Tom Holland. Wahlberg zal nu zijn mentor gaan spelen, Victor 'Sully' Sullivan. De acteur laat nu weten wat we kunnen verwachten.

Zo zei Wahlberg recentelijk: ''Ik kan er nog niet veel over vertellen, maar het is een oorsprongsverhaal. We zien hoe Nathan en Sully zich voor het eerst ontmoeten en elkaar in het begin eigenlijk helemaal niet mogen. Ze zetten zich onderling vaak op het verkeerde spoor en proberen elkaar dwars te zitten, maar uiteindelijk worden ze partners''.

De nieuwe Indiana Jones?
Volgens Wahlberg mogen we een verhaal verwachten à la Indiana Jones: ''Ik heb in de remake van The Italian Job gespeeld, in de Transformers-reeks en de gameverfilming van Max Payne, maar dit is iets geheel nieuws. Nog nooit heb ik zoiets gedaan als Uncharted. Toen ik het script las, leek het alsof ik Indiana Jones of The Thomas Crown Affair aan het lezen was. De film zit bomvol elementen van heist- en avonturenfilms''.

Recentelijk tekende ook Antonio Banderas voor de film, die normaal gesproken over precies een jaar te zien zal zijn.

NieuwsFilm

meest populair