Disney+ maakt eindelijk inzichtelijk welke films en series nieuw zijn

Disney+ maakt eindelijk inzichtelijk welke films en series nieuw zijn

Lang was het eigenlijk niet heel goed te zien, nu dan eindelijk wel!

Disney+ maakt het gemakkelijker voor gebruikers om alle films en series die nieuw online zijn gezet te vinden. Er is nu een feature toegevoegd die alle nieuwe content op een plek verzamelt. Zo hoef je dus niet meer lang te zoeken, maar kan je meteen zien wat er allemaal nieuw online staat.

De functie is bijna helemaal bovenin de homepage te vinden en laat abonnees zien wat er allemaal is toegevoegd. Met de new arrivals-functie kan je op dit moment voornamelijk nieuwe afleveringen van series vinden. Denk aan Star Wars-serie The Clone Wars, maar ook aan Diary of a Future President en Shop Class.

Begin van de maand
Eigenlijk kan je het best aan het begin van de maand kijken. Dan plaatst Disney vaak nieuwe films op de streamingdienst, al komen er gedurende de maand natuurlijk ook nieuwe dingen online. Hoe dan ook is het veel nieuws en zet Disney er vol op in om al zijn eigen films en series toe te voegen. Maar we krijgen uiteindelijk ook alles van Pixar, Lucasfilm, Marcel Studios en 20th Century Fox te zien.

De streamingdienst groeit dan ook gestaag en wordt langzaamaan, heel langzaamaan, wereldwijd uitgerold. Tot de dienst dan een goede concurrent van onder meer Amazon Prime en Netflix is natuurlijk.

NieuwsFilm

meest populair