Grote teleurstelling overheerst na uitstel 'No Time to Die'

Grote teleurstelling overheerst na uitstel 'No Time to Die'

De fans zijn er eigenlijk niet zo blij mee.

De deuren van de meeste bioscoopzalen in China, Zuid-Korea en Japan zitten al weken op slot om ervoor te zorgen dat het Coronavirus zich minder snel kan verspreiden onder de bevolking. Het leverde al een hoop problemen op voor filmindustrie, maar nu het virus greep krijgt op de rest van de wereld stapelen die problemen zich op. En de fans balen van het wereldwijde uitstel van No Time to Die.

Nu ook Italiaanse bioscoopzalen hun deuren gesloten houden en de aantal besmettingen in de rest van Europa oploopt en mogelijk nog fors kunnen gaat toenemen, zouden meer landen met dergelijke ingrepen kunnen komen. In Nederland en daar buiten zijn al meerdere evenementen gecanceld. Denk maar aan de grote Gamingbeurs GDC, de Autoshow van Genève en het Mobile World Congress.




Bond-fans de eerste "slachtoffers"
Uiteraard zijn hier ook de filmliefhebbers de "slachtoffers" van. Fans van No Time to Die balen als een stekker. Vele mensen hadden al tickets besteld. Overigens kunnen anderen zich vermaken om de link tussen de reden van het uitstel en de titel van de 25e Bond-film, van Cary Fukunaga.

De nieuwe verschijningsdatum in Nederland lijkt op 12 november 2020 te gaan vallen. En mogelijk gaan meer studio's nu films uitstellen... Hieronder een greep van de reacties op Twitter.







NieuwsFilm

meest populair