Marvel-film 'Eternals' bevat stokoude superhelden én Bollywood-dansfeest

Marvel-film 'Eternals' bevat stokoude superhelden én Bollywood-dansfeest

De Marvel-film die eind 2020 verschijnt.

Het eind dit jaar te verschijnen Eternals is misschien wel de origineelste film in het Marvel Cinematic Universe in tijden. Er zijn geen bekende superhelden én er is heel veel sciencefiction op en buiten de aarde. Er wordt dus een compleet nieuwe richting ingeslagen.

Maar dat de film ook heel aards is, blijkt uit een quote van acteur Kumail Nanjiani, bekend uit films als The Big Sick en Stuber. Tijdens een podcast zei de acteur dat hij te zien is in een Bollywood-dansscène. "Ik had maanden Bollywood-danslessen om me daarop voor te bereiden. Het was echt een forse training... En weet je, er zijn 52 dansers. 51 van hen zijn professionele dansers, en die ene andere ben ik," aldus Nanjiani.

Bollywood-filmster
In de film speelt Nanjiani het personage Kingo, een stokoude superheld / Eternal die al eeuwen op de Aarde is. Nanjiani: "Mijn personage is altijd zo geweest van 'oke, we moeten niet opvallen, niemand zou het mogen weten.' Dus ik word een Bollywood-filmster. Dat is mijn geheime identiteit. We horen ons stil te houden, maar ik ben de grootste Bollywood-filmster geworden."

"We werden duizenden jaren geleden naar de aarde gestuurd om de aarde te beschermen tegen deze monsters, de Deviants. Veel van de film speelt zich in de huidige tijd af," onthulde Nanjiani. "Op dat moment zijn we al heel lang op aarde."

November 2020
De Marvel-film Eternals van regisseur Chloe Zhao (The Rider) staat gepland voor 4 november.

NieuwsFilm

meest populair