Video

Tom Hanks in eerste trailer WOII-oorlogsfilm 'Greyhound'!

Veel oorlogsgeweld in deze nieuwe actiefilm met Tom Hanks.

door Bram de Groot om 22:30 in Video
Tweevoudig Oscarwinnaar Tom Hanks zagen we al in topfilms als Saving Private Ryan uit 1998 en Bridge of Spies uit 2015 en nu keert hij opnieuw terug naar de duistere kant van de Europese twintigste eeuw. Hij speelt de hoofdrol in de WOII-oorlogsfilm Greyhound.

In Greyhoud van regisseur Aaron Schneider (Get Low) speelt Hanks de rol van U.S. Navy Commander Ernest Krause die een internationaal konvooi van zevenendertig oorlogsschepen leidt. In het begin van de Tweede Wereldoorlog probeert hij als commandant van de torpedobootjager Greyhound de groep schepen naar Europa te leiden, terwijl er jacht op het konvooi wordt gemaakt door Duitse U-boats. Iets dat onderstaande beelden bevestigen!


Andere rollen in Greyhound, geschreven door Hanks zelf, zijn voor Manuel Garcia-Rulfo, Elisabeth Shue als Eva Krause, Stephen Graham en Rob Morgan en de verschijningsdatum lijkt na een vertraging van ruim een jaar nu definitief vast te staan op 12 juni 2020. Hieronder het bijhorende affiche!17 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Overlord

Avatar

ziet er prima uit

MARB-LES

Avatar

Heb hier wel zin in.

jeff1983

Avatar

12 juni is ook de start van het EK. Kan voor een film met overwegend mannelijk publiek nog wel eens lastig worden.

eltorro

Avatar

The CGI is strong with this one. Ziet er nogal standaard en saai uit. Maar dat komt misschien ook doordat hij één van de beste oorlogsfilms ooit op zijn naam heeft staan.

David Mills

Avatar

Visueel ziet het goed uit en toch pakt de trailer mij niet.

Civilian Supreme

Avatar

Sowieso wel een beetje klaar met oorlogsfilms, we hebben alles wel een keer gehad. Zijn er nog maar weinig die echt iets toevoegen.
1917 was aardig vanwege de manier van filmen maar voor de rest ook niet bijzonder en Dunkirk mooi om te zien maar zielloos. Midway beter niks over zeggen.
Pearl Harbour was ook bagger net als Windtalkers.
Saving Private Ryan blijft nog steeds een superfilm, die heeft gewoon alles.

KeesjeNL

Avatar

Wat ongelooflijk onrealistisch, wie wat af weet van U-boten snapt dat ze never ever nooit hun kop boven het water uitsteken, zeker niet als ze aanvallen. Daar lag de hele kracht van die U-boten; ongezien dichtbij sluipen, aanvallen en weer ongezien wegwezen. En in de trailer lijken die onderzeers zich vaker boven water dan eronder te begeven. Alsof een vliegtuig een tank rijdend aanvalt..

donniebrasco

Avatar

Hahaha zou zulke commentaren willen lezen over de overdreven(aantal) superhelden films.

Goov25

Avatar

Ik word heel moe van al die kreunende schurende kloppende sound effects in de trailer. Hopen dat dat in de film niet is..

adm007

Avatar

Ben benieuwd.

Broodrooster

Avatar

@KeesjeNL. In de tweede wereld oorlog waren duikboten nog niet zo geavanceerd als nu. Men had diesel electrische motoren, waarbij de electromotoren voor onder water, en de diesel motoren bovenwater gebruikt werden. De electro motoren werden gevoed door accu's welke door de dieselmotoren enkel bovenwater opgeladen konden worden. Met de accu's had men uiteraard maar een beperkt bereikt.

https://nl.wikipedia.org/wiki/U-boot

JesseG79

Avatar

Broodrooster rules! imho ben ik klaar met de amerika is geweldig films... vieze propaganda....

JesseG79

Avatar

Broodrooster rules! imho ben ik klaar met de amerika is geweldig films... vieze propaganda....

JesseG79

Avatar

Broodrooster rules! imho ben ik klaar met de amerika is geweldig films... vieze propaganda....

KeesjeNL

Avatar

@ Broodrooster

Dat weet ik allemaal allang, anders zou ik er niet op reageren. De trailer doet vermoeden dat het heel normaal was dat U-boten even hun kop laten zien voordat ze aanvallen. Dat is grootse onzin. Of wil je zeggen dat T. Hanks toevallig stuitte op een U-boat die zijn accu's aan het bijladen was? Ik denk het niet.

Headzz76

Avatar

Ligt het aan mij of is dit gewoon een grote strip. Ik zie alleen maar CGI. Zeer onrealistisch, ziet er op mijn telefoon al nep uit, en pakt daarom slecht uit. Tom kan goed acteren, maar of hij hiermee de film kan redden..............

NieuwsFilm

meest populair