Keira Knightley gaat niet meer naakt in films

Keira Knightley gaat niet meer naakt in films

Haar besluit heeft alles te maken met haar moederschap.

Keira Knightley weigert ooit nog op camera uit de kleren te gaan. Dat onthult ze in een interview met The Financial Times. Volgens de Britse actrice heeft haar besluit alles te maken met haar moederschap. "Ik heb hangende borsten gekregen", grapt ze.

Keira Knightley (34) heeft besloten voortaan standaard een clausule in haar contracten op te laten nemen waarin duidelijk wordt dat ze niet meer naakt op beeld wil verschijnen. "Ik heb me altijd op m'n gemak gevoeld [bij het draaien van blootscènes] toen ik jonger was", verzekert Knightley de krant. "Sterker nog; ik heb nog nooit iets gedaan waarbij ik me niet comfortabel voelde".

Maar nu zijn die tijden dus voorbij. "Ik ben erg blij met mijn lichaam. Het heeft iets geweldigs gedaan. Maar ik voel niet meer de behoefte om voor een hele crew in evakostuum te staan", vertelt ze. Knightley legt uit dat haar besluit alles te maken heeft met het feit dat ze moeder is geworden. De actrice heeft twee dochtertjes: Edie van vier en Delilah is zes maanden oud.

NieuwsFilm

meest populair