James Wan (Aquaman) maakt horrorfilm voor Universal

James Wan (Aquaman) maakt horrorfilm voor Universal

'The Invisible Man' smaakt naar meer!

Universal's Dark Universe mag dan geflopt zijn, de studio heeft de smaak nu wel weer te pakken. The Invisible Man met o.a. Elisabeth Moss werd erg goed onthaald en nu gaat James Wan (Aquaman) ook aan de slag met een horrorfilm voor Universal.

Wan brak door in het horror-genre met Saw. Zo was hij de regisseur van het eerste deel, schreef hij het derde en was hij de producent voor maar liefst alle acht delen in de franchise. Daarna maakte hij ook nog eens beide delen van The Conjuring en Insidious. Nu slaat hij de handen ineen met Universal, om een film te gaan maken die zal lijken op een mix van Frankenstein en Disturbia.

Inspiratie
Het plot volgt een stel tieners, die een buurman ervan verdenken vreemde dingen te doen. Ze komen erachter dat hij een monster aan het 'bouwen' is, maar voordat ze actie kunnen ondernemen, ontsnapt het. Het script zal worden geschreven door Robbie Thompson (o.a. bekend van de Netflix-serie Cursed) en het lijkt er vooralsnog op dat Wan de film zelf niet zal regisseren, maar op dit moment op zoek is naar de juiste kandidaat.

NieuwsFilm

meest populair