Bergbeklimmen liep bijna dodelijk af voor Jared Leto

Bergbeklimmen liep bijna dodelijk af voor Jared Leto

De Oscarwinnaar heeft veel geluk gehad.

Hobby's brengen in het algemeen rust en vrede, maar dat gold net voor het weekend niet voor Jared Leto. De acteur - bekend van titels als Suicide Squad en het aankomende Morbius - ging bergbeklimmen in de Red Rocky Canyon National Conversation Area en moest dat bijna met de dood bekopen. Gelukkig bezat de 48-jarige zanger/acteur goed apparatuur.

Via Twitter onthulde Leto zijn verhaal en plaatste daarbij een tweetal foto's, hieronder terug te zien. Leto beschrijft: "Ik wil niet dramatisch klinken, maar dit is de dag dat ik bijna doodging. Ik maakte een aardige, grote val tijdens het klimmen met Alex Honnold bij Red Rock. Ik keek naar boven en zag dat het touw bijna doorgesneden was door een rots terwijl ik 180 meter in de lucht hing."


Melancholisch
Ook had de beste man, die voor zijn rol in Dallas Buyers Club een Oscar won, een korte video toegevoegd waarin hij buiten adem is en eigenlijk niet kan geloven hoeveel geluk hij had. Hierover meldt hij:

"Het was een vreemd moment. Minder angst, meer feitelijk en lichtjes melancholisch. De adrenaline kwam toen ik weer op de muur zat. Maar we hebben het gered en weer een dag overleefd. Al met al was het eigenlijk best leuk, we hebben tot aan de nacht geklommen."

NieuwsFilm

meest populair